Patta x Vault by Vans „Mean Eyed Cats”

Nincs új a nap alatt, a történelem most is ismétli önmagát: újabb Patta x Vault by Vans „Mean Eyed Cats” kollab a láthatáron.. a rajongók legnagyobb örömére! Katt a továbbra a részletekért!

Azt hiszem, a Pattát lassan már senkinek sem kell bemutatnunk. Az amszterdami székhelyű streetwear márka évről évre agyeldobósabb kollekciókkal örvendezteti meg a hypebeasteket világszerte, amire a legújabb Vault by Vans „Mean Eyed Cats” kollabjuk sem cáfolt rá. A két cég korábbban 2015-ben és 2017-ben már összemelegedett két közreműködés erejéig és nyugodtan mondhatjuk: a Patta x Vans kollab olyan újramelegítve, mint a töltött káposzta. Nem lehet nem szeretni! A kollekció most két klasszikus modellre épült, a tervezők az Sk8-Hi-t és az Old Skool-t színezték kedvükre. Kapásból hét színállásnak örvendhetünk, amit még három pólóval és egy zoknival is megfejeltek. A megjelenés dátuma július 9. lesz, a stock azonban véges, így ajánlott lesz sietni! További részletekért és magáért a kollekcióért csekkoljátok a Patta honlapját, az esetleges viszonteladók között pedig július 15. után lesz érdemes szemezgetni.

Patta x Vault by Vans "Mean Eyed Cats"

Patta x Vault by Vans „Mean Eyed Cats”

Patta x Vault by Vans "Mean Eyed Cats"

Side

Patta x Vault by Vans "Mean Eyed Cats"

Up

Patta x Vault by Vans "Mean Eyed Cats"

Back

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Porfirio szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, awesome blog structure! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The total look of your web site is excellent, let alone the content! You can see similar here najlepszy sklep
×