Air Max 95 „Total Orange” Kim Jonestól

Kim Jones a sok high fasion tervezés közepette „beugrott” a pipás márkához ennek a Nike Air Max 95 „Total Orange” sneakernek a megalkotására. Szeretem azokat a sneakereket, amiken mindig újabb és újabb részleteket lehet felfedezni – és ez most pont ilyen lett. Részletek a tovább után!

Kim Jones x Nike Air Max 95 "Total Orange"

Kim Jones x Nike Air Max 95 „Total Orange”

Ez most nem egy „rapper kollab”

Mostanában a sneaker kollaborációknál gyakrabban tűnik fel zenészek, előadók neve, mint tervezőké. Ez az AirMax 95 viszont most egy üdítő színfolt – méghozzá egy narancssárga.

Kim Jones, aki most éppen a Dior férfi részlegének és a Fendi női részlegének vezetője, aki a Dior x Air Jordan 1 „Air Dior” kollekciójának a megtervezésében is vastagon benne volt, ennek a Nike AM95 megtervezésével „lazított egyet”.

Kim Jones x Nike Air Max 95 "Total Orange"

Kim Jones x Nike Air Max 95 „Total Orange”

A cipő megmaradt a 95-ösök sportos stílusánál és hála istennek nem valami hibrid high fashion sneaker lett a végeredmény. A felsőrész Air Max 95 vonalaihoz jól passzoló szürke színt kapott, amit Morse kódra emlékeztetőt vonalakkal és pontokkal dobtak fel. Az orr és a talpat szegélyező sáv fehér színű lett, egy kis fekete pipával, a fűzőtartó pántok pedig narancssárgák. Még további érdekességek is vannak a cipőn: ahol a klasszikus 95-ösökön hálós anyag lenne, oda sötétített, de áttetsző TPE fólia került. Ha elfelejtetted volna, hogy ki tervezve ezt a színállást, akkor elég rálesned a sarokra: ott áll Kim Jones neve.

A talp is elég figyelemreméltó: jegesen áttetsző, alatta hatalmas Nike Air felirattal, és narancssárga középső modullal, technikai feliratokkal. Ez a megoldás is nagyon illik az Air Max 95 örökségéhez.

A talp

A sneaker megjelenése 2021 előtt nem várható, szóval ha tetszik, akkor még egy ideig türelmesnek kell lenned. Ezen kívül még egy fekete/volt színállásról is pletykálnak, de arról még nem kerültek ki képek.

Nekem nagyon bejön ez a sneaker, főleg azért mert hű maradt az AM95 eredeti stílusához, ez a cw is dinamikus és „technológiai”. Te hogy vagy vele?

Hír- és képforrásunk a hypebeast.com volt.

AM95 'Total Orange'

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×