Két friss Nike Blazer a nyárra

A Nike Blazer gazdag múlttal rendelkezik, a jól ismert magas és közepes szárú változata mellett most két friss és tavaszias színállás landol a Nike két budapesti üzletében (és persze neten is megrendelheted), csekkold őket a tovább után a cikkben!

A modellnek lassan már az ötvenedik szülinapja érkezik el, de meg sem kottyan neki ez a közel fél évszázad: a manapság divatos retro stílusba tökéletesen illeszkedő vonalvezetése miatt olyan jól illesztheted bármelyik mai outfitbe, mintha csak tegnap droppolt volna 😉

Ha azt mondom „Nike Blazer” akkor legtöbbünknek a magas vagy közepes szárú változat jelenik meg lelki szemei előtt. De van belőle alacsony szárú változat is, pont ebből várható most két letisztult és friss színállás két budapesti Nike márkaüzletbe és a Sportmonkey webshopba!

Nike Blazer Low LE (White)

A tripla fehér alacsony szárú változat ennél talán nem is lehetne letisztultabb: gyakorlatilag egy felesleges vonal sincs rajta. A talpától a nyelve hegyéig hófehér, beleértve a modellra annyira jellemző nagy retro Swoosh logót. A színállás 2020. június közepén érkezik a budapesti Nike Westend üzletbe és az Árkádba is!

Nike Blazer Low LE (White) AQ3597-100

Nike Blazer Low LE (White) AQ3597-100

Cikkszám: AQ3597-100
Érkezés: 2020. június 15.

Nike Blazer Low Leather (White/Laser Blue)

A cw fehér alapszínét egy nagyon szép, élénk kék pipával dobták fel a tervezők – az eltérő szín szépen kiemeli, hogy a régi „hasas” Swoosh van a cipőn. A sarkon lévő NIKE felirat ugyanilyen színű – az egészet jól kiegészíti a belső talpbetét narancssárga pipája. A cipő többi részletében megegyezik a másik fehér bőr társával. Ez a színállás 2020 júniusban fut be Westendbe, és az Árkádba is.

"Nike

Nike Blazer Low Leather (Laser Blue) CI6377-104

Cikkszám: CI6377-104
Érkezés: 2020. június 15.

Egy kis visszatekintés a modell távoli és közelebbi múltjára

A Nike Blazer sztorija Japánban kezdődött a 70-es években. Phil Knight, a Nike társalapítója és elnöke a japán Onitsuka Tiger gyárában ismerték meg a mostani modellek elődjét – ezt módosították és látták el a pipás logóval – így született meg a Blazer. A sneaker magas szárú kosárcipőként kezdte meg pályafutását, és egyike voltak a Nike első kosaras sikermodelljeinek.

Egy korabeli katalógusoldal

Egy korabeli katalógusoldal

Néhány hype Blazer a közelmúltból

Ő sem maradhatott ki Virgil Abloh és a Nike kollaborációjából: a The Ten-ben debütált a fehér/szürke Mid változat mellett még két halloweeni Spooky Pack színállás, egy „tökszínű” és egy fekete Off-White Blazer is megjelent.

Nike x Off-White "Spooky Pack" (Pumpkin)

A közelmúltban volt még egy nagyobb port kavaró megjelenés, mégpedig a Sacai collab. Ebben sikerült gyakorlatilag megduplázni a cipőt 😀 De persze még sokan mások is hozzányúltak a modellhez az elmúlt fél évszázadban, az összes korábbi Blazer cikkünket itt találod!

Nike Sacai Blazer Mid White

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • sklep internetowy szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, awesome weblog structure! How lengthy have you ever been blogging for? you make running a blog glance easy. The entire glance of your site is great, let alone the content material! You can see similar: e-commerce and here sklep internetowy
×