Végre – adidas Ultra 4D

Lelki szemeink előtt a kezdetek óta ott lebeg a 4D talpú UltraBOOST. Végre feltűnt az első prototípus, így remélhetőleg már nem kell sokat aludni a piacra dobásáig. A tovább után az adidas Ultra 4D-ről olvashattok!

Vadóc megjelenést kölcsönöz az új talp

adidas Ultra 4D

3D nyomtatás, ami 4D

A 3D nyomtatás rengeteg iparágban nyomul előre, szerencsére a cipőgyártásban is újabb és újabb lehetőségeket teremt. Remélhetőleg nemsokára a cipőboltba betérve saját lábunkra optimalizált cipőt nyomtathatunk… Adidas berkeken belül addig is be kell érjük a rengeteg adat alapján optimalizált 4D talppal, ami a negyedik D-t a digitális fény szintézis miatt kapta. Erről bővebben korábbi cikkünkben olvashattok.

Vadóc megjelenést kölcsönöz az új talp

Vadóc megjelenést kölcsönöz az új talp

Újabb mérföldkő

Azt hiszem sokunk nevében beszélhetek, hogy a technológia bemutatása óta várjuk annak a futócipők csúcsába történő implementálását. És talán továbbra is sokunk nevében beszélhetek, hogy nem gondoltuk volna, hogy mindez ennyire extrán fog kinézni. Remélhetőleg ez a 4D talpak elterjedésének egy újabb fontos lépcsőfoka, a cipőgyártás egy újabb mérföldköve. Izgatottan várjuk a fejleményeket – és az árat, hogy mennyit kell rá gyűjtenünk.

adidas Ultra 4D

adidas Ultra 4D

Hír- és képforrásunk a SoleCollector volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×