Fearless Ones – Szülinapi ajándék a Jordantől Vol.1

A Jordan 1 mindenki kedvence, az örök klasszikus, minden sneakerhead kollekciójának alapdarabja, igazából akármeddig tudnám húzni-vonni a jelzők sorolását, de úgyis mindenki tudja miről beszélek. Na szóval az van, hogy ennek a Jordan 1 sziluettnek idén van a 35. szülinapja. Igen 35… Ez még gombócból is sok, úgyhogy erre a nemes alkalomra a Nike megörvendeztet minket a Fearless Ones kollekcióval, ami nem kevesebb, mint 14 pár Jordan 1-ből áll. Ha érdekelnek ezek a különlegesebbnél különlegesebb darabok akkor katt a továbbra!

Fearless Ones
Fearless Ones

Az AJ1 teljes történetét itt olvashatjátok el, elöljáróban csak annyi a fontos azok számára, akik nem ismerik a storyt, hogy ez a sziluett 1984-ben jelent meg és ez az első olyan sneaker, ami hihetetlen gyorsan elterjedt, nem csak a kosárpályán, de a divat világában és a freestyle sportolók között is. Ez a kollekció a 35. születésnap alkalmából született meg és nem csak emiatt különleges, hanem amiatt is, hogy ebben a pack-ben szerepel először a klasszikus lépő FlyEase változata, a Zoom Air párnázott változat és ezeken kívül 6 (igen hat darab) kollaboráció is. Többek között Edison Chen, a Facetasm és Melody Ehsani is bábáskodott a csodálatos darabok világra hozatalánál.

WOMEN’S AIR JORDAN 1 RETRO HIGH OG FEARLESS

2019. 10. 22.

WMNS Fearless

WMNS Fearless

A pack első darabja a hölgy vásárlóknak készített Fearless, ami nagyjából ugyanollyan külsővel rendelkezik, mint az „SP Gina” csak itt egy kis rosegoldos csillogással lett kiegészítve a cw. Ami további különlegesség, az a két színűre festett midsole, ilyet ugyanis még jordan 1-en nem igazán láthattunk.

AIR JORDAN 1 RETRO HIGH OG BLACK/ORANGE

2019. 10. 26.

Shattered Blackboard 3.0 on feet

Shattered Blackboard 3.0 on feet

A második elem a nagy port kavart shattered backboard 3.0 verziója, ami nagyon megosztotta a rajongókat. A gyűrött hatású lakk bőr felsőrészről, valamint az eredetihez képest sokkal több fekete elemről könnyen felismerhető. A cw tulajdonképpen egy bread, csak a pirosat leváltotta a narancs, a talp rész krémszínű és az időzítés tökéletes a Halloween-i szezonra. Személy szerint nekem nagyon bejön, kicsit különlegesebb, mint az 1.0 és 2.0 verziók és valószínülegg éppen ezért osztja meg a sneakerheadeket.

AIR JORDAN 1 MID FEARLESS ‘COME FLY WITH ME’

2019. 11. 01.

"Come fly with me"

„Come fly with me”

Ez az első „mid” Fearless, ami kissebb port kavart, mint az első kettő nagytesó. Pedig ez sem néz ki rosszul, kontrasztos, igényes varrással, a Quai54-ről ismert 3d-s swoosh-sal és egy különleges cipőfűzővel, amin a következő áll:

„Who Said Man Was Not Meant To Fly” / „Ki mondta, hogy az ember nem repülhet?”

AIR JORDAN 1 HIGH FLYEASE FEARLESS

2019. 11. 01. 

Az első FlyEase Jordan 1

Az első FlyEase Jordan 1

Ez egy klasszikus bred. Vagyis az lenne, ha a toebox-ot nem cserélték volna le fehérre. Na meg persze nem lenne körben cipzáros és tépőzáras. Ez ugyanis a Nike első FlyEase technológiás Jordan 1 lépője, ami nem jelent mást, hogy ezt profi sportra tervezték és azért van ennyi cipzár, tépőzár és fűző rajta, hogy könnyen bele lehessen bújni és jól tartsa a lábat kemény igénybevétel mellett is.

AIR JORDAN 1 HIGH OG FEARLESS

2019. 11. 02.

A "Fearless"

A „Fearless”

A Fearless tulajdonképpen a Fearless Ones pack névadója is egyben. Ez a cipő Michael Jordan 2009-es Hall of Fame-ben tartott beszédének 10. évfordulójára készült. Ez az a beszéd ahol a híres “Limits, like fear, are often just an illusion” („Az olyan határok, mint a félelem, gyakran csak illúziók”) mondat is elhangzott, ennek tiszteletére az insole-ra hatalmas „FEAR” felirat került. A felső rész egy University UNC és egy Chicago lakkbőr szerelemgyereke, fekete logoval, nyelvvel és fűzőkkel kiegészítve.

AIR JORDAN 1 MID SE FEARLESS BLUE THE GREAT

2019. 11. 09.

Blue the GREAT

Blue the GREAT

Ez a lépő a Fearless kollabok első darabja. Blue the GREAT egy amerikai festő/szobrász művész, aki már gyerekkorában is imádott cipőket kusztomizálni. A színek Blue kedvenc színeit idézik, kellemes összhatást idéznek és Blue a textúrákat sem mellőzte, így a bőr mellett a filc és a bársony is megjelennek. A cipő sarkán a művész graffiti szerű logoja is megjelenik.

AIR JORDAN 1 LOW REACT FEARLESS GHETTO GASTRO

2019. 11. 14.

Ghetto Gastro Jordan 1-e

Ghetto Gastro Jordan 1-e

A bronxi Ghetto Gastro a TED színpada után a Nike kollab asztalát sem volt szégyenlős bevenni. Akárcsak a konyhában itt is meglévő elemeket válogattak össze és a végeredmény igen ízlésesre sikerült. Az alap egy Jordan 1 Low, a nyelv egy Air Huarache-ról jön, a fűzők a Jordan XI-ről lehetnek ismerősek a talp pedig a React Element technológiáját vette kölcsön. Vagyány new yorki lépő lett ez a kollab is.

A „Fearless Ones” következő adásában…

Nem szeretnénk mindent ütőkártyánkat ellőni az első alkalommal, úgyhogy nemsokára jövünk a pack második felével, addig is csekkoljátok a többi novemberi megjelenést a release cikkünkben, és kövessétek az insta oldalunkat is 😃 pacsi, puszi, maradjatok lit-ek! 🔥

RLND

Az vagy, amit viselsz és azt viselsz, ami vagy.
×