Íme az új Fear of God 180 színállás

Pár napja Jerry Lorenzo egy váratlan dolgot tett az instagram oldalán: felfedte a Nike Air Fear of God 180 sneaker új színállását. Szerintem eddig ez a legklasszabb 180-as colorway. Ha érdekel Jerry új lépője, és hogy miért gondolom így, katt a továbbra!

De honnan ered az inspiráció?

Lorenzo 27-én posztolta a cipőjéről a fotókat, amin egy régi Nike lépő mellett látható az új modell. Ez bizony egy 1992-es Air Raid. Ez alapján készült az új Fear of God 180, ez a nagy hasonlóság oka. Mindkét modellen megtalálható a felsőrészen a pánt, illetve a szürke-fekete színek is megegyeznek. 

nike-air-fear-of-god-180-grey-black3

Az új Nike Air Fear of God 180 felülről

Mi volt és mi lesz

A választás egyébként nem véletlen esett az Air Raid-re. Lorenzo decemberben azt nyilatkozta a Sneaker Freaker-nek, hogy ez a valaha készült kedvenc Nike sneakere. Ez azért egy ekkora tervező szájából elég erős mondat. A mostani húzásával ezt az állítását alá is támasztotta.

Régebben már láthattuk a 180-ast “Light Bone” és “Black”, azaz világos szürke és fekete színállásban is. Azt, hogy melyik színállások fognak majd a boltok polcain landolni még egyelőre nem tudjuk. Az viszont biztos, hogy Lorenzo nagyot fog durrantani idén az új modelljével.

nike-air-fear-of-god-180-grey-black2

Az új Fear of God lépők oldalról

Az új színállás szerintem

Úgy gondolom nagyon cool gondolat volt végre több színt is belevinni a 180-asba, mivel eddig csak letisztult, egyszínű felsőrészekkel láthattuk. Főleg, hogy azért Jerry sosem arról volt híres, hogy nagyon feltűnösködő lépőket csinált volna. Megmondom őszintén, nekem eddig ez a kedvenc 180-as színállásom.

Bárkányi Dani

Shoes speak louder than words.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×