Adidas Nite Jogger – a retro csoda már a shopban is!

Az adidas Nite Jogger kétség kívül a háromcsíkos márka idei egyik legnagyobb dobása! A sziluett hatalmasat dobbantott a 70-es évek futócipőire hajazó stílusával és a maga formabontó megjelenésével. Ahogy már a cím is árulkodik róla, nálunk a sneakerbox.hu shopban kapható ez a „csillag”. De hogy melyik színállásban, és hogy várhatóak-e a későbbiekben egyéb cw-k? Ha te sem bírsz betelni a sziluettel, katt a továbbra!

A Nite Jogger Story

Az adidas a sziluett megalkotása során arra koncentrált, hogy egy igazi „péntek este” feelinget adjon vissza a lépővel, ami szerintem abszolút sikerült. Erről az „életérzésről” és a Nite Jogger (és nem „Night Jogger” 🙂 bemutatóról Gergő egyik korábbi cikkében már olvashattatok, ha esetleg lemaradtál volna róla itt megtalálod.

Az adidas Nite Jogger bemutató helyszíne Londonban

Az adidas Nite Jogger bemutató helyszíne Londonban

A sziluettről

A lépő felső része többnyire könnyű nejlonból, egy úgynevezett ripstop anyagból van, aminek különleges tulajdonságai közé tartozik hogy vízlepergető, és nem utolsó sorban rendkívül tartós. Ha egy szakadás keletkezik az anyagon nem engedi azt továbbfoszlani, így a stílus mellett egy igazán tartós darabot tudhatunk a beszerzést követően magunkénak.

A sneaker felsőrészén továbbá hasított bőr és reflektív részek is találhatóak , így nyugodt szívvel vághatunk neki az éjszakának, attól nem kell tartanunk hogy bárki vagy bármi számára láthatatlanok maradunk – és nem csak a reflektív, láthatósági „csíkok” miatt…

Hogy tetőzzük az élvezeteket, ez az egész egy boost talpon csücsül így amellett hogy egy tartós darab, még nagyon kényelmes is!

adidas Nite Jogger

adidas Nite Jogger

adidas Nite Jogger Cloud White/Crystal White-Core Black

Talán nem árulok el nagy titkot, az élelmesebbek már a cím feletti képből sejthették, hogy a sziluett melyik színe érhető már el a shopban 🙂 A színállás pontos neve a Cloud White/Crystal White-Core Black (termékkód: CG5950). Megjelenés 2019. február 28.-án, a Grey Pack részeként. Ár: 42 990 Ft

adidas Nite Jogger (Cloud White/Crystal White-Core Black / CG5950)

adidas Nite Jogger (Cloud White/Crystal White-Core Black / CG5950)

adidas-Nite-Jogger-White-Grey-CG5950 adidas-Nite-Jogger-White-Grey-CG5950 adidas-Nite-Jogger-White-Grey-CG5950

adidas Nite Jogger White-Grey (CG5950)

adidas Nite Jogger White-Grey (CG5950)

És hogy várható több színállás is a shopba?

A válasz igen, és már annyira sokat nem is kell várnunk rájuk, hiszen a landolásuk június-július között esedékes!

Kép- és hírforrásunk az adidas és a size? volt!

H.Fanni

Írni mindig is szerettem, amihez később párosult a sneaker rajongásom is. Első sorban csajos fronton igyekszem erősíteni a csapatot, de természetesen minden érdekel, ami sneaker és fashion.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×