Yeezy 350 release – Ye felpörgetné a hype-ot

Igen, mindenki azt gondolja, hogy lecsengett már a Yeezy hype. Igen, valóban rengeteg colorway jött már ki a 350 V2-ből. Ezek tények. Ahogy az is, hogy tudjuk, hogy az eddigi Yeezy áradat még csak a bemelegítés volt. Ebben a hónapban újabb három színállás érkezik. Nyilvánvalóan mindenki nagyon izgatott. Ha még többet szeretnél megtudni a márciusi release-ről, akkor kattints a továbbra!

Throwback

Na szóval, ha jól számoltam eddig több, mint 15 színállásnál tartunk. Voltak jobbak és kevésbé jobbak, de Ye papa valamit tud, mert hát többnyire elfogyogattak. Most Márciusban a Yeezy Maffia szerint 3 színállásra számíthatunk. És így elsőre, habár nem vagyok egy nagy marketing guru, de bátran merem azt jósolni, hogy ezek is sold out lépők lesznek.

Yeezy 350 V2 Black Friday

Yeezy 350 V2 Black Friday

Soha nem volt még ilyen? Ja de…

Van aki emlékszik még talán arra, hogy három évvel ezelőtt, 2016-ban, volt egy Black Friday nevű release. Meglepő dolog lesz, hogy ez a Black Friday-en történt. De nem ezért érdekes ez a release nekünk, hanem azért mert ez volt az első alkalom, amikor három cw egyszerre jelent meg a 350 V2 sziluettből. Ekkor a 3 cw 5-5 perc eltéréssel jelent meg és fontos kiemelni, hogy egy worldwide release volt, tehát a világon mindenhol egyszerre lehetett mindhárom cipőnél alul maradni a harcban és L-ekkel hazatérni.

3 évvel később

3 évvel később

Mire számíthatunk most?

Majdnem három évet kellett várni, hogy elérkezzen egy újabb hármas drop. De most kicsit más lesz a környezet. Valószínűleg sokkal nagyobb darabszámban érkeznek a lépők 2016-hoz képest, és lankad a feszültség is a Yeezy-k körül, úgyhogy elő kellett hozakodni egy „világmegváltó, forradalmi” újdonsággal. Szép lenne azt hinni, hogy Kanye ötlete volt, de van egy olyan megérzésem, hogy az adidas marketing csapatának is benne volt a keze abban, hogy úgy döntöttek, hogy habár a három cipőt egyszerre engedik útjának, mégis izgalmasabb lesz, mint az eddigi releasek, ugyanis nem lesz mindegy, hogy az ember melyik földrészen él.

Tehát a koncepció az, hogy három részre osztották a térképet és a három lépőt ez alapján értékesítik. Természetesen hála a resellereknek  előbb-utóbb minden lesz mindenhol is, de ez elsőre egész izgalmasnak tűnik és talán kicsit felpörgeti a hype-ot.

És mi van a lépőkkel?

Na de beszéljünk a cipőkről is egy picit. Mindhárom cipő a Staticról már ismert átlátszó csíkkal érkezik. Elsőként a Clay színállásról kezdtek infókat csepegtetni, mockupok formájában, majd később jöttek az on-feet képek is. Ekkor még azt mondták, hogy ez az egy színállás fog érkezni és nem is sejtett senki semmit. A cipő maga barnás felső résszel és narancssárga heel tabbel, valamint narancsos midsole-al érkezik. Az on feet képeken jól néznek ki, de a későbbi kevésbé szaturáltabb képeken nekem már annyira nem tetszett.

Clay on feet ?

Clay on feet ?

https://www.instagram.com/p/Bt1DE3zleDf/

Aztán a Yeezy Maffia csapata elkezdett egy pletykát valami különleges release-ről…

Nem sokkal ezután jött is a kép a Hyperspace nevű modellről, ami tulajdonképpen a Blue Tint és a Static színállások szerelemgyereke egy barna gumitalpra ültetve. Nem rossz, de a Clay után kicsit laposnak tűnik, mert ezeket az elemeket külön-külön már láthattuk. Nem is ezért érdekes hanem azért mert elkezdett terjedni a pletyka egy special release-ről.

Beluga 3.0!?

És hát utoljára, de nem utolsó sorban a True Form névre keresztelt lépő csatlakozott a crew-hoz. Nekem erről egyből a Beluga jutott eszembe és az, hogy lehetett volna Beluga 3.0 is akár a színállás neve. Az felsőrész legalábbis hasonló szürkés anyagból készül, ehhez jön az átlátszó csík és a Clay-nél már említett narnacssárga heel tab, valamint egy narancs-szürke átmenetes midsole, ami újdonság a Yeezy-nél.

Σ

Mindhárom színállás valószínűleg Március 16-án érkezik. A Clay Észak- és Dél Amerikában, A Hyperspace Ázsiában és Ausztráliában, a True Form pedig Európában és Afrikában lesz elérhető. Ebből két dolog derül ki: az egyik, hogy az Anktartiszon nincs nagy igény Yeezykre, a másik pedig, hogy mi a harmadik, vagyis a True Form cw-re startolhatunk rá. Az ár még nem hivatalos, de 220$ körül alakulhat Amerikában, ami azt jelenti, hogy nálunk ennél biztosan nem lesz olcsóbb.

Ti mit gondoltok az új színállásokról? Szerintetek mennyire lesz nagy dobás a tavaszi drop?

Képekkel Yeezy Mafia szolgált.

RLND

Az vagy, amit viselsz és azt viselsz, ami vagy.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 • Zoltán szerint:

  Szia ! Hol lehet majd beszerezni ? Ezt is csak az iconic-ban Budapesten ? Netről nem lehet majd rendelni ?

  • RLND szerint:

   Kedves Zoltán!
   Magyarországon nem volt elérhető. Online volt elérhető az adidas és a YEEZY SUPPLY oldalán, valamint legközelebb hozzánk Ausztriában több helyen. Most már valószínűleg csak resellben kapható.

×