Nike Epic React Flyknit 2.0 – modern technológia, retró stílus

A Nike ultrakényelmes futócipője visszatért, ráadásul nem is akárhogy! Az Epic React 2.0 két vibráló színállásban került a polcokra, melyek árnyalataikkal visszaröpítenek minket a számítástechnika bölcsőjébe, a 90-es évekbe. Retro stílus, modern technológia: katt a továbbra a részletekért!

Epic React 2.0: De mi az ami változott?

Tény, ránézésre elődjéhez képest nem sokat változott ez a sziluett, de azért mégsem maradt teljesen ugyan az. Első ránézésre talán fel sem tűnik, de ha jobban szemügyre vesszük, a sarokrészen lévő merevítés valóban kisebb lett, ellenben a pipa nőtt rajta, plusz a flyknit részen a szövet mintája sem maradt a régi, bár tényleg  szinte észrevehetetlenül, de az is változott.

De mégsem ez az amit először észreveszünk ha ránézünk, hiszen a futócipő-páros vibráló, élénk, a 90-es évek technológiai világának színeiben pompázik, amit nemigazán lehet nem észrevenni.
Mint ahogy már az imént utaltam rá, kettő új színállásról beszélhetünk az Epic React Flyknit 2.0-nál, mégpedig a “Pixel”-ről és a “8-bit”-ről. Árulkodóan, beceneveiket szintén a koncepcióhoz híven kapták.

A “Pixel”

Ha “Pixel”, akkor a párosnak a fehér sziluettjéről beszélünk. A sarokrészen lévő kék-rózsaszín kombó változatlanul megmaradt ebben a generációban is, de még pluszban kiegészült a talprész sarkánál és lábujjrészénél lévő gumis részen hyper-rózsaszínnel, illetve a talpon a sarkánál húzódó UV-sárga csíkkal.
Nike Epic React Flyknit 2.0 "Pixel"

Nike Epic React Flyknit 2.0 “Pixel”

Nike Epic React Flyknit 2.0 "Pixel" Nike Epic React Flyknit 2.0 "Pixel"

A “8-bit”

Kizárásos alapon, ő lesz a sötétszürke-fekete pár. Sok újat nem tudok elárulni róla, hiszen pontosan ugyan azok a színek jelenek meg akárcsak a fehéren.

Nike Epic React Flyknit 2.0 "8-bit"

Nike Epic React Flyknit 2.0 “8-bit”

Nike Epic React Flyknit 2.0 "8-bit"Nike Epic React Flyknit 2.0 "8-bit"

Ha esetleg nem teljesen lennél képben ezzel a technológiával, vagy a korábbi sziluettre is kíváncsi lennél, ebben a korábbi cikkünkben olvashatsz róla!

Az Epic React Flyknit 2.0 cipőpáros fekete “8-bit” sziluettje január 17.-én, míg a fehér “Pixel” január 31.-én jelent meg először a nike.com-on, mindössze 150 euróért, azaz közel 50.000 magyar forintért.

Forrásunk a nike.com volt.

H.Fanni

Írni mindig is szerettem, amihez később párosult a sneaker rajongásom is. Első sorban csajos fronton igyekszem erősíteni a csapatot, de természetesen minden érdekel, ami sneaker és fashion.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×