Cipőteszt beharangozó – adidas UltraBOOST 19

Amolyan utó-karácsonyi érzésem volt, amikor kezembe vettem az adidas UltraBOOST 19-et. A Sneakerbox szerkesztősége azon szerencsések közé tartozik, akik idehaza az elsők között tesztelhetik a márka új zászlóshajóját. Hogy mi várható kiderül a tovább után!

adidas_ultraboost_19_sneakerbox_1

adidas UltraBOOST 19

UltraBOOST

Az UltraBOOST pályafutását a kezdetektől kitüntetett figyelemmel követjük. Bevallom az első képek felbukkanásakor még kicsit emésztgettem az új sziluettet, de amikor bebizonyosodott, hogy nem csak ránézésre, hanem ténylegesen és jelentősen több BOOST van a középtalban rendkívül izgatottá váltam! És már a designt is kezdem megszokni – élőben jóval szebb, mint a képeken!

adidas_ultraboost_19_sneakerbox_2

Komoly méreteket ölt a középtalp

UltraBOOST 19

A rendelkezésre álló információk alapján már részletesen bemutattuk nektek az adidas UltraBOOST 19-et. Ahogy a bevezetőben is írtuk Magyarország legnagyobb sneaker oldala az első szerencsés tesztelők között lehet – hatalmas big up az adias Magyarországnak! Természetesen igyekszünk nektek a legkülönbözőbb módokon megkínozni a cipőt. Hamarosan részletes cipőteszttel jelentkezünk!

adidas_ultraboost_19_sneakerbox_3

Senki másnak nem lesz ugyanilyen terméke

 

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×