Az bizony tagadhatatlan, hogy az UltraBoost a megjelenése óta, azaz lassan már három éve dominálja a futócipő piacot. Megértünk már négy generációt és rengeteg kollaborációt egyaránt. Maga az adidas x Bape közösködés, már nem újdonság, ám eddig a legtalálóbb boostos lépő a közös munkából az NMD lett. Most azonban itt az BAPE x adidas Superbowl kollekció. Csekkoljátok le, mivel rukkolnak elő most!

BAPE x adidas Superbowl

BAPE x adidas Superbowl
BAPE x adidas Superbowl

Az egyik legkedveltebb amerikai sportesemény, a Superbowl tiszteletére egy már jól megszokott kollaborálással tiszteleg az adidas. Ahogy a fenit képen is láthatjátok, ezt bizony nem aprózták el. Lesz minden, mint a búcsúban, az nadrágtól, a pulcsin át, egészen a sisakig vagy a labdáig (ami a személyes kedvencem). A kollekció összesen 9 elemből áll, az arm sleeve az, ami nem szerepel a képeken. Na de koncentráljunk a kollekció legjobbjára, az ultra boostra.

BAPE x adidas Ultra Boost
BAPE x adidas Ultra Boost

Nem aprózták el, rögtön nem egy, de kettő ultra is érkezik a kollekcióban, ahogy a fenti képen is láthatjátok (nem csak a cipők, a mezek, pulcsit, nadrágok is két színben érkeznek). Azt kell mondanom, bármennyire is szeretnék kötekedni, nagyon erős a felhozatal. És ami még jobb, annak ellenére, hogy amerikai eseményhez köthető, mi sem maradunk ki a jóból, ugyanis mind az adidas, mind pedig az SNS oldalán elérhető lesz a teljes kollekció. Tegyük hozzá, hogy 60-70 euróval drágábban persze.

BAPE x adidas Ultra Boost
BAPE x adidas Ultra Boost

Nem csak lépőből, de ruhából is duplán készültek, ahogy fentebb is említettem már. A megjelenés Amerikában elsején lesz, míg az adidas és az SNS oldalán másodikára várható.
Ti mit szóltok az aktuális kollekcióhoz, bejövős?

Z.N.E. Hoodie
Z.N.E. Hoodie