BAPE x adidas Superbowl kollekció – ez nem majomkodás!

Az bizony tagadhatatlan, hogy az UltraBoost a megjelenése óta, azaz lassan már három éve dominálja a futócipő piacot. Megértünk már négy generációt és rengeteg kollaborációt egyaránt. Maga az adidas x Bape közösködés, már nem újdonság, ám eddig a legtalálóbb boostos lépő a közös munkából az NMD lett. Most azonban itt az BAPE x adidas Superbowl kollekció. Csekkoljátok le, mivel rukkolnak elő most!

BAPE x adidas Superbowl

BAPE x adidas Superbowl

BAPE x adidas Superbowl

Az egyik legkedveltebb amerikai sportesemény, a Superbowl tiszteletére egy már jól megszokott kollaborálással tiszteleg az adidas. Ahogy a fenti képen is láthatjátok, ezt bizony nem aprózták el. Lesz minden, mint a búcsúban, az nadrágtól, a pulcsin át, egészen a sisakig vagy a labdáig (ami a személyes kedvencem). A kollekció összesen 9 elemből áll, az arm sleeve az, ami nem szerepel a képeken. Na de koncentráljunk a kollekció legjobbjára, az ultra boostra.

BAPE x adidas Ultra Boost

BAPE x adidas Ultra Boost

Nem aprózták el, rögtön nem egy, de kettő ultra is érkezik a kollekcióban, ahogy a fenti képen is láthatjátok (nem csak a cipők, a mezek, pulcsit, nadrágok is két színben érkeznek). Azt kell mondanom, bármennyire is szeretnék kötekedni, nagyon erős a felhozatal. És ami még jobb, annak ellenére, hogy amerikai eseményhez köthető, mi sem maradunk ki a jóból, ugyanis mind az adidas, mind pedig az SNS oldalán elérhető lesz a teljes kollekció. Tegyük hozzá, hogy 60-70 euróval drágábban persze.

BAPE x adidas Ultra Boost

BAPE x adidas Ultra Boost

Nem csak lépőből, de ruhából is duplán készültek, ahogy fentebb is említettem már. A megjelenés Amerikában elsején lesz, míg az adidas és az SNS oldalán másodikára várható. Ti mit szóltok az aktuális kollekcióhoz, bejövős?

Z.N.E. Hoodie

Z.N.E. Hoodie

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.
×