Két tűz lépő a KRG-ről és a BBC sztori

Nemrég került megrendezésre a nyolcadik Kicks R Good rendezvény, amire mi is kilátogattunk. Szerencsére két csapattagunk, Gergő és Geri, nem üres kézzel távoztak. Mindketten egy-egy szuper lépővel bővítették a gyűjteményüket. A cikkben szó lesz mindkét cipőről, illetve a Billionaire Boys Club nevű divatmárkáról. Ha érdekelnek a részletek katt a továbbra!

Geri lépője – BBC NMD HU

Geri cipője egy Billionaire Boys Club X adidas NMD Hu kollaborációból született meg. Mint minden Human Race pároson, ezen is megtalálható két különböző felirat. Ebben az esetben heart és mind, magyarul szív és elme. A sneaker piros, fehér, sárga illetve kék színekben pompázik. A talp szokásosan boost, mint már az NMD lépőktől megszokhattuk. Érdekesség, hogy a pár egyik darabján egy adidas originals logó, a másikon pedig egy BBC szimbólum figyelhető meg hátul. A talpbetét pedig, már megszokottan a belső szerveket ábrázolja.

BBC NMD HU

BBC NMD HU

Beszámoló a sneakerről

Geri eredetileg a KRG-n egy fekete Yeezy 500-ast akart beszerezni, viszont „meglepő módon” elfogyott a 47 egyharmados méretében. Végül a választása erre a BBC NMD Hu-ra esett. Vloggerünk elmondása szerint számára már a 46 kétharmados méret nagy volt, tehát ha te is egy ilyen lőéő megvásárlásán töröd a fejed, mindenképpen kisebbet válassz. Geri egyébként végül egy 46-os méretett vitt haza. Érdekesség, hogy sneakerhead barátunk kicserélte az alapból sárga fűzőt, egy fekete Afro Pack-esre, amit Martintól kapott.

Az Air Jordan 1 TOP 3

Az AJ 1 TOP 3-as modell három különböző colorway-ből lett összerakva: Royal, Bred és középen a Chicago. Különlegessége, hogy a színállások felemásak a cipőn. A lépő hátuljának, a toe box-nak és a talpnak a színe is megvan cserélve, a pár két darabján. Egyedül a fehér színek passzolnak. Sajnos a negatívuma a Jordan-eknek, hogy a talpuk nagyon csikorog és a bőr is könnyen megtörik. Ettől a két tényezőtől eltekintve, Gergő egy szuper modellt tudhat magának.

A lépő története

Gergő már régóta szeretett volna beszerezni egy 1-es Jordant és a KRG tökéletes alkalom volt erre. A csapat már nyitás előtt bent volt – a sneakerbox stand miatt – tehát még egy lépőt sem vittek el. Ennek ellenére szerkesztőnk sajnos egy neki tetsző, vagy lábára illő AJ1-est sem talált. Ekkor jött a képbe Szebi, aki már korábban is próbálta eladni a TOP 3-as Jordanét. Gergő mindenképpen egy klassz Jordan 1-est akart vásárolni, ebben pedig 3 is van, tehát itt volt a tökéletes lehetőség. Szerkesztőnk még a rendezvényen lecsapott a lépőre.

Csekkold az erről szóló videónkat!

A Billionaire Boys Club története

A  egy amerikai és japán luxusmárka, amelyet Pharrell Williams és Nigo alapítottak 2005-ben. Pharrell nevét már sokszor hallhattátok, ő egyben énekes, divattervező és zenei producer is. Nigo nevét, a másik márkája, a Bape által ismerhetitek. Ő egyébként DJ is. A BBC a termékeit limitált mennyiségben állítja elő és magas áron adja el. A márka híressé válásához hozzájárult Jay-Z is, aki kollaborált a vállalattal. A Billionaire Boys Club-nak összesen két hivatalos üzlete van, viszont rengeteg hely forgalmazza a termékeiket.

Pharrell_Nigo_Jay-Z

Pharrell Nigo és Jay-Z

A képek forrásai: Pinterest, Tumblr, Thesolesupplier

Bárkányi Dani

Shoes speak louder than words.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×