Shoe Palace X Nike Air Huarache- Ikon feltubózva.

Ti is szeretitek olyan cipőre csorgatni a nyálatokat, amelyekről tudjátok hogy igen kicsi az esélye hogy megszerezzétek? Ne is keressétek tovább, ugyanis a Nike és a Shoe Palace megalkotta a tökéletes lépőt erre a célra! Megérkezett ugyanis a Shoe Palace X Nike Air Huarache , csekkoljátok le a tovább után!

Egy kis Nike Air Huarache történelem

Shoe Palace X Nike Air Huarache

Shoe Palace X Air Huarache

Egy picit kitérnék a cipő előéletére, ugyanis a kiadás a Shoe Palace bolt 25. születésnapjának tiszteletére történik. A Hua egyike azoknak az időtlen modelleknek, amelyet Tinker Hathfieldnek ( rengeteg Jordan és más Nike modellek atyjának) köszönhetünk. 1991-ben látta meg a napvilágot az első modell, melynek inspirációjaként a tervező egy mexikói útja szolgált, innen a spanyolos név is.

A Shoe Palace kollabról

Shoe Palace X Nike Air Huarache

Shoe Palace X Nike Air Huarache

A Shoe Palace nem igazán ismert kis hazánkban, lényegében egy sneaker bolt láncra gondoljatok, ami Amerikában minden nagyobb plázában megtalálható. Az évforduló alkalmából több kollabbal készülnek, ebből a legjobb a Nikeval közös. Ez mind szép és jó, de mitől megszerezhetetlen? Nos, az előbb említett kollabok egytől-egyig brutálisan limitáltak lesznek. A fentebb említett Huából például csupán 500 darab fogja majd meglátni a napvilágot. És ahogy mondtam, a bolt Amerikában található, szóval kicsi az esélye hogy hazai szerencsés magáénak tudhassa.

Shoe Palace X Nike Air Huarache

Shoe Palace X Nike Air Huarache

A cipő bár első ránézésre egy mezei huának tűnik, érdekes kis extrákkal van ellátva. Ilyen például a fűzők fölött elhaladó zipzár, amely jelzi hogy a kiadott 500-ból hanyas számúnak is vagyunk mi a szerencsés tulajdonosai. E mellett a talpbetéten láthatóak lesznek az első, ’93-ban megnyitott boltok helyszínei. A friends and family pack még egy fokkal emeli a mércét, ugyanis a szerencsések egy eszméletlen egyedi, könyvre hajazó dobozban kapják meg lépőjüket.
A cipő Július 21.-én jelenik majd meg, a Kaliforniai San José-ban. Ha megvenni nem is tudjuk, csekkoljátok a cipő unboxing videóját a Sneaker News-tól, megéri!

Shoe Palace X Nike Air Huarache

Shoe Palace X Nike Air Huarache

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×