adidas x Trónok Harca kollab érkezőben?

Az adidas hozott  már történelme során különböző divatcégekkel történő közös munkát, de most úgy néz ki, emelik a tétet. Az idei év Dragon Ball kollabja sem piskóta, de ezzel duplán megülhetik a hype-ot, hiszen az egyik legnépszerűbb HBO sorozattal, a Trónok Harcával hozták hírbe, csekkoljátok a tovább után!

A collabról, mit is hozhat az adidas?

adidas ultra boost fire and blood

ultra boost fire and blood

Ahogy már fentebb is említettem, az adidas idén már felrázta egy picit a fanatikusokat egy közös, 8 tagú Dragon Ball kollabbal, de jövő évre egy sokkal nagyobb dobást is tartogathat. A háromcsíkos márka ezúttal egy sokkal nagyobb volumenű partnerre vethetett szemet. Ez pedig nem más, mint George R. R. Martin siker-fantasy műve, a Trónok Harca. Lássuk be ez több szempontból szuper marketing fogás, hiszen aki követi a sorozatot, tudhatja, hogy jövőre érkezik el a mindent lezáró évad, tehát garantált lesz az őrület mindenért, aminek köze van érte. Külön megszólítva érezhetik magukat a mindkét oldalért rajongó sneakerheadek, mint például jómagam.

adidas ultra boost targaryen

ultra boost targaryen

Mi lehet a packban?

adidas ultra boost white walkers

ultra boost white walkers

A pack a pletykák szerint semmit sem bíz a véletlenre. Az egyik legsikeresebb sorozathoz természetesen a márka egyik legsikeresebb modellje, az ultra boost dukál, de a hírek szerint más modellek is szerepet kapnak majd a packban. Bár megvan az esélye hogy a képek egyelőre még csak fikciók, az tuti, hogy brutál részletes kidolgozásra számíthatunk, nekem személy szerint mind egytől-egyik nagyon bejön, bár leplezetlenül elfogult vagyok a Lannister modell irányába.

adidas ultra boost lannister

ultra boost lannister

Összességében az egésszel két hatalmas probléma van, az egyik, hogy még egy évet kell várni mind a sorozatra, mind pedig a cipőkre. A másik, pedig hogy – mivel egy Lannister mindig megfizeti az adósságát, jelen esetben a cipőit- a rajongók tuti legatyásodnak ha mindet be szeretnék szerezni. Mert elfogultság ide vagy oda, bizony mindegyik ütősre sikerült. Nektek melyik a kedvenc?

ultra boost stark

ultra boost stark

Az infók és a képek, ahogy az a felső sarokban látszik a Yeezy Mafiának, valamint a Sneaker News-nak köszönhetőek.

ultra boost "night's watch"

ultra boost „night’s watch”

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×