A Nike bemutatja: Durant 11

Kevin Durant az NBA Döntő MVP-je (legértékesebb játékos), aki megnyerte az amerikai kosárlabda bajnokságot a Golden State Warriorssal, az az ember, akinek a cipőit is rengetegen hordják világszerte. Most megérkezett a legújabb modell is, a Durant 11, nem mellesleg máris két új színben. Ha többet szeretnél tudni róluk, akkor kattints a továbbra.

Nike Durant 11

Nike Durant 11

A nyár beálltával megérkezett az NBA szekció legújabb sneakere. A Durant 11 egy merőben más formai világot tár elénk, mint amit eddig megszokhattunk. A felsőrésznél flyknit szálakat alkalmaztak, ami merőben eltér az előző két modelltől, sőt mondhatjuk, hogy pont az ellentéte. Az új lépőn leginkább a zoknis vonalat követi, de nem csoda, ugyanis az ihletet a Nike Air Sock Racer szolgáltatta. A talpában Nike React és Zoom technológiák különleges egyesítését alkalmazták, ezzel egy elég érdekes gumis felületet létrehozva. A középtalp egy szimpla fémszegélyre hasonlít, ahol megtalálható KD ténylegesen fémjelzett aláírása. 🙂

Nike Durant 11 Still KD

Oldalról egészen furcsa küllemet láthatunk az új lépőn

Számomra tényleg furcsa maga a dizájn. Teljesen lekerekített hatást kelt, az eddigi éles mintákkal szemben. A színek letisztultak, a fém beütés egészen egyedi és különleges, a zoknis felsőrész pedig érthető, hisz a korábbi modellek anyaga is inkább egy zokni érzetét keltettek, mint egy merev lépőét. Félreértés ne essék, rendkívül kényelmes, tartós és fix az összes Durant sú.

A ,,Still KD” és ,,Paranoid” fantázianeveket viselő lépők 2018. júniusában és júliusában jelennek meg, egészen pontosan 150 dolláros (kb 42 ezer forint) áron.

Nike Durant 11 Paranoid

A talpon különféle graffiti stílusra hajazó motívumok jelennek meg.

Nike Durant 11 ,,Still KD”

Ár: 150 dollár (kb 42 ezer forint)
Megjelenés: 2018.06.18.
Szín: BLACK/BLACK
Stíluskód: AO2605-004

Nike Durant 11 Still KD

Nike Durant 11 Still KD

Nike Durant 11 ,,Paranoid”

Ár: 150 dollár
Megjelenés: 2018. július
Stíluskód: AO2605-900

Nike Durant 11 Paranoid

Nike Durant 11 Paranoid

A két új szín mellett felröppentek a hírek és az első képek, hogy érkezik a harmadik színállás is, azonban ezt csak az ázsiai kontinensen vásárolhatják meg a rajongók. Hivatalos infót a megjelenéséről még nem közöltek.

Nike Durant 11 ,,EYBL”

Ár: 150 dollár
Megjelenés: ázsiai exkluzív, hivatalos infó nincs
Stíluskód: AO2604-600

Nike Durant 11

Az ázsiai exkluzív KD 11-ről még nincs pontos megjelnési infó, de benne rejti Kína minden színét.

Kép- és hírforrásunk a Sneakernews volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×