Footshop Breakfast Club – Solebox x adidas Consortium Drop

Reggeliztél már több száz sneaker társaságában? A Footshop Budapestnél mostantól minden szombati dropnál kipróbálhatod milyen érzés. Gyere el, a kaját pedig bízd rájuk! Footshop Breakfast Club infók a tovább után!

footshop breakfast club adidas x consortium drop

Solebox x adidas „Italian Leathers Pack”

A Solebox és az Adidas Consortium már nem először egyesíti erőit egy magasabb cél érdekében. Ezúttal a hype helyett most a minőség volt terítéken, még pontosabban: precíz német munka, olaszos szenvedéllyel fűszerezve. A prémium bőr kézzel készült, a színek és formák pedig Milánó építészetére, és a város színeire utalnak.

Két modellel vár titeket a Footshop szombaton reggel a sneaker bajnokok reggelijére!

Az egyik a Solebox x adidas Consortium  Pure Boost DPR „Italian Leathers Pack” (méretek: EU 36-48), amely 62 990 forintért fog pörögni.

footshop breakfast club adidas x consortium drop

footshop breakfast club: adidas x consortium drop

A másik pedig a Solebox x adidas Consortium Quesence „Italian Leathers Pack” (méretek: EU 36-48), ezért a modellért pedig 56 990 forintot kell letenni a pultra.

footshop breakfast club: adidas x consortium drop

footshop breakfast club: adidas x consortium drop

A cipők megjelenése „first come, first serve” alapon fog működni, vagyis érkezési sorrendben fognak elkelni a modellek. Szóval ha bejön valamelyik verzió, ne habozz, érkezz elsők között szombaton a Footshop elé, és egy kis olaszos reggeli után térj haza egy új cipővel a kezedben 😉

Footshop Breakfast Club – reggelivel várnak a srácok!

Ha az első 25 érkezők között vagy, akkor semmiképp sem kell aggódni, nem fogsz üres gyomorral hazamenni! A srácok olasz bagelekkel, hidegen préselt gyümölcslevekkel és kevésbé ártalmas édességek várnak, már a nyitás pillanatában. Ne maradj le, érkezz reggel 10 órára a Kristóf tér 4.-hez, és légy részese a hangulatos reggelinek, és a prémium cipők kavalkádjának. A Footshop Breakfast Club holnaptól megnyitja ajtóit a sneakerhead vendégei előtt!

Csekkolj be most a Facebook eseményre, ott tali 🙂

Fotók: Farkas Christian (Toucan’s Soleshots)

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×