Csajok, Pharrell a házban! – Pharrell Williams Tennis Hu W

A múltkori cikkünkben láthattátok, hogy új Pharrell Williams Tennis Hu colourwayek érkeztek a shopba. Most a tovább után újabb színeket leshettek meg, melyek most inkább a csaj sneakerheadeknek szólnak. Katt a továbbra!

adidas és Pharrell

Ahogy a múltkori cikkünkben is írtuk, az adidas és Pharrell Williams között húzódó kapcsolat már több évre tekint vissza. A rapper imádja a különböző feltűnő színeket – legalábbis a kollabokból ez derül ki – viszont a mostani Pharrell Williams Tennis Hu színállások sokkal letisztultabbakra sikerültek. A letisztult designból mind a srácoknak, mind a csajoknak érkezett 2-2 színállás a shopba, most azonban a csajoknak szánt colorwayeket nézzük meg, ha kíváncsi vagy, hogy mi a helyzet srác/unisex téren, akkor lesd meg az előző cikkünket.

adidas-pharrell-williams-tennis-hu-w-db2552-db2553

adidas Pharrell Williams Tennis Hu W

Shrink it, pink it? NEM!

Az utóbbi években szerencsére megváltozott a trend a csaj sneakerek terén, ugyanis a ‘Shrink it, Pink it’ (vagyis, hogy kis méretekben hozzad ki és tedd rózsaszínné) felfogás eltűnt, és már a gyártók is jobban odafigyelnek, hogy milyen cipőket hoznak ki a női vonalon. Ezt jól tükrözi az új Pharrell Williams Tennis Hu W is, ugyanis a most a shopba érkezett 2 színállás ugyanúgy marad elegáns és letisztult, ahogy ezt teszik a srác modellek is.

Új színállások csajoknak

A Pharrell Williams Tennis Hu sneaker specifikációról már írtunk, de hogy a fontosabbakat megemlítsem: knit felsőrész, amely jól szellőzik, tehát a közeledő tavasznál nagyon jól jöhet, illetve egy érdekes, ‘gravírozott’ hatást keltő EVA talp. A belső talpbetéten és a sarkon is megjelenik a Pharrell és az adidas közös logója, ezen felül pedig a talpbetét az ember belső szervei kerültek lerajzolásra, úgyhogy a cipő mellé egy kisebb biosz óra is tartozik 😀

adidas-pharrell-williams-tennis-hu-w-pink-db2552-2

Pharrell Williams Tennis HU W – rózsaszín/fehér DB2552

Az első, rózsaszín színállás felsőrésze és talpa igazán letisztult összhangot alkot, úgyhogy ez remek része lehet a közelgő  tavaszi outfiteknek.

adidas-pharrell-williams-tennis-hu-women-pink-db2552-1

Pharrell Williams Tennis HU W – rózsaszín/fehér DB2552

A második női méretsor a shopban szürke felsőrésszel és ugyanúgy fehér talppal rendelkezik, tehát egy minden szempontból univerzálisan felhúzható sneakerről beszélünk. Legyen bármi rajtad, szinte nem eshet meg, hogy ne tudd felvenni hozzá ezt a szürke/fehér színállású Pharrell Williams Tennis Hu-t.

adidas-pharrell-williams-tennis-hu-w-grey-DB2553-2

Pharrell Williams Tennis HU W – szürke/fehér DB2553

Ha megtetszett valamelyik colorway, akkor ne habozz és rendeld meg tőlünk a shopból, akár a pároddal együtt, hiszen két férfi és már két női színállásból is szemezgethettek. A mindössze 29990 forintos ár mellé elég nagy hype tartozik, úgyhogy mindenképpen megéri egyet bezsákolni! 😉

adidas-pharrell-williams-tennis-hu-w-grey-DB2553-1

Pharrell Williams Tennis HU W – szürke/fehér DB2553

Cikkszám: DB2552
Felsőrész: knit/kötött
Talp: EVA
Színállás neve: Rózsaszín/Fehér
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 29 990 Ft

Cikkszám: DB2553
Felsőrész: knit/kötött
Talp: EVA
Színállás neve: Szürke/Fehér
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 29 990 Ft

Képforrásunk a SoleStop volt.

littletkforyou

“Miért kell neked még egy pár cipő? Nem csak két lábad van?” hangzott el sokszor a kérdés, de a polcon még mindig van hely.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • dobry sklep szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, marvelous weblog format! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The whole glance of your website is excellent, let alone the content material! You can see similar here dobry sklep
×