Csajok, Pharrell a házban! – Pharrell Williams Tennis Hu W

A múltkori cikkünkben láthattátok, hogy új Pharrell Williams Tennis Hu colourwayek érkeztek a shopba. Most a tovább után újabb színeket leshettek meg, melyek most inkább a csaj sneakerheadeknek szólnak. Katt a továbbra!

adidas és Pharrell

Ahogy a múltkori cikkünkben is írtuk, az adidas és Pharrell Williams között húzódó kapcsolat már több évre tekint vissza. A rapper imádja a különböző feltűnő színeket – legalábbis a kollabokból ez derül ki – viszont a mostani Pharrell Williams Tennis Hu színállások sokkal letisztultabbakra sikerültek. A letisztult designból mind a srácoknak, mind a csajoknak érkezett 2-2 színállás a shopba, most azonban a csajoknak szánt colorwayeket nézzük meg, ha kíváncsi vagy, hogy mi a helyzet srác/unisex téren, akkor lesd meg az előző cikkünket.

adidas-pharrell-williams-tennis-hu-w-db2552-db2553

adidas Pharrell Williams Tennis Hu W

Shrink it, pink it? NEM!

Az utóbbi években szerencsére megváltozott a trend a csaj sneakerek terén, ugyanis a ‘Shrink it, Pink it’ (vagyis, hogy kis méretekben hozzad ki és tedd rózsaszínné) felfogás eltűnt, és már a gyártók is jobban odafigyelnek, hogy milyen cipőket hoznak ki a női vonalon. Ezt jól tükrözi az új Pharrell Williams Tennis Hu W is, ugyanis a most a shopba érkezett 2 színállás ugyanúgy marad elegáns és letisztult, ahogy ezt teszik a srác modellek is.

Új színállások csajoknak

A Pharrell Williams Tennis Hu sneaker specifikációról már írtunk, de hogy a fontosabbakat megemlítsem: knit felsőrész, amely jól szellőzik, tehát a közeledő tavasznál nagyon jól jöhet, illetve egy érdekes, ‘gravírozott’ hatást keltő EVA talp. A belső talpbetéten és a sarkon is megjelenik a Pharrell és az adidas közös logója, ezen felül pedig a talpbetét az ember belső szervei kerültek lerajzolásra, úgyhogy a cipő mellé egy kisebb biosz óra is tartozik 😀

adidas-pharrell-williams-tennis-hu-w-pink-db2552-2

Pharrell Williams Tennis HU W – rózsaszín/fehér DB2552

Az első, rózsaszín színállás felsőrésze és talpa igazán letisztult összhangot alkot, úgyhogy ez remek része lehet a közelgő  tavaszi outfiteknek.

adidas-pharrell-williams-tennis-hu-women-pink-db2552-1

Pharrell Williams Tennis HU W – rózsaszín/fehér DB2552

A második női méretsor a shopban szürke felsőrésszel és ugyanúgy fehér talppal rendelkezik, tehát egy minden szempontból univerzálisan felhúzható sneakerről beszélünk. Legyen bármi rajtad, szinte nem eshet meg, hogy ne tudd felvenni hozzá ezt a szürke/fehér színállású Pharrell Williams Tennis Hu-t.

adidas-pharrell-williams-tennis-hu-w-grey-DB2553-2

Pharrell Williams Tennis HU W – szürke/fehér DB2553

Ha megtetszett valamelyik colorway, akkor ne habozz és rendeld meg tőlünk a shopból, akár a pároddal együtt, hiszen két férfi és már két női színállásból is szemezgethettek. A mindössze 29990 forintos ár mellé elég nagy hype tartozik, úgyhogy mindenképpen megéri egyet bezsákolni! 😉

adidas-pharrell-williams-tennis-hu-w-grey-DB2553-1

Pharrell Williams Tennis HU W – szürke/fehér DB2553

Cikkszám: DB2552
Felsőrész: knit/kötött
Talp: EVA
Színállás neve: Rózsaszín/Fehér
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 29 990 Ft

Cikkszám: DB2553
Felsőrész: knit/kötött
Talp: EVA
Színállás neve: Szürke/Fehér
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 29 990 Ft

Képforrásunk a SoleStop volt.

littletkforyou

“Miért kell neked még egy pár cipő? Nem csak két lábad van?” hangzott el sokszor a kérdés, de a polcon még mindig van hely.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×