Magyar sneakerheadek – videó

Szerveztünk egy kisebb tiszteletbeli campout-ot egy könyvesbolt előtt, az általam írt könyv boltokba kerülése apropóján. A kamerám persze nálam volt, így ezeket az igazán érdekes beszélgetéseket egy videóban összefoglaltam. Lesz szó a videóban a  sneaker community-ről, a resell „biznisz”-ről és a magyar  sneakerheadek különböző generációiról.

Könyv-campout, ilyen se volt még

Könyv-campout, ilyen sem volt még

Eljöttek magyar sneakerheadek, sőt a SneakerTracker, mint fashiontech cég is. Jót beszélgettünk és a videót látva, ki lehet jelenteni, hogy Magyarországon jelen vagyunk, és a sneakerközösség bizony növekszik.

Sokan nem hisznek benne, hogy itthon összetart a sneaker community. Szerintem ezt sikerült, és sikerül napról napra megcáfolnunk srácok. Többek nagy meglepetésére, vasárnap reggel 9-kor, fiatal srácok állati drága cuccokban álltak egy könyvesbolt előtt. Yeezy, Y-3, Jordanek, Off-White öv, Palace és Supreme táskák, de még sorolhatnám az értékes ruhadarabokat és kiegészítőket, amiket aznap reggel, egy plázában lehetett látni.

Pár hot lépő a videóból

Pár hot lépő a videóból

Beszélgetés

Fogadjátok sok szeretettel ezt a videót, bár ez most saját YouTube csatornámon jelenik meg, de minden alkalommal ugyanolyan felkészültséggel és odaadással készül. Persze a sneakerbox.hu-n is továbbra is olvashatjátok cikkeimet és új videók is lesznek.

dablty

Egyszer láttam egy idézetet, amit mintha csak én mondtam volna: "Sneakers speak louder than words."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×