Converse One Star cipők az őszre

Már az idei tavaszi Converse bemutatón is látszott, hogy a márka „A Tornacipő”, azaz a mindenki által ismert és kedvelt Chuck Taylor All Star, mellett szeretne egy másik legendás retro modellt is visszahozni, a köztudatba, ez a Converse One Star. Ez a törekvés ősszel is folytatódik, csekkoljátok hát a hazai üzletekben és webshopokban is beszerezhető friss őszi férfi és női One Star sneakereket!

Egy kis One Star történelem

A Converse „házi legendáriuma” szerint a modell alapját egy a hetvenes években egy japán raktárban megtalált régi darab adta. Akárhogy is volt, az 1974-ben kiadott ‘OG’ One Star eredetileg kosárlabda cipő volt, de aztán a gördeszkások is felfedezték maguknak. A OneStar a retro hullámait meglovagolva pedig most utcai sneakerként tér vissza. Formájában hű maradt a gyökereihez: továbbra is vulkanizált gumitalppal készül és ott figyel az oldalán a névadó „Egy Csillag”, viszont színeiben, anyaghasználatában már a mai ízléshez igazították a cipőt.

Converse One Star cipők srácoknak

Converse One Star cipők srácoknak

Az idei őszi One Star felhozatal srácoknak

Az idei őszi One Star modellek matt bőr, felsőrészt kaptak, bizonyos paneleken perforált bőrrel. Ezek a sűrű és apró lyukak nem csak a szellőzést segítik, de fel is frissítették a klasszikus megjelenést. Két színállásban érkezik, fehér és fekete, a csillag az oldalán a felsőrész többi részének inverze.

A Converse OneStar orr-része

A Converse OneStar orr-része

Az egészen magasra felkúszó, vulkanizált gumitalp mindkét esetben hófehér, oldalán egy fekete csíkkal. Járásélmény tekintetében egy klasszik vulkanizált talpat várhatsz – ez nem „süppedős” érzés lesz 🙂

27 990 Ft-ért vásárolható meg, például az Converse Árkád márkaüzletben.

A cipő sarokrésze a kis "táblával"

A cipő sarokrésze a kis „táblával”

Női OneStar modellek

A női változatok felsőrésze hasított bőrből készült. Az egyik idén ősszel elérhető szín a bézses-rózsaszínes, a másik pedig a mentolzöld. Ebben a szezonban több ismert külföldi „Converse nagykövet” is ezt a modellt viseli, köztük Miley Cyrus is.

A cipő Miley Cirus lábán is feltűnt

A cipő Miley Cirus lábán is feltűnt

A női változatok 26 990 Ft-ért vásárolható meg, például az Converse Árkád márkaüzletben.

A Converse One Star mentolzöld változata csajoknak

A Converse One Star mentolzöld változata csajoknak

A OneStar bézses-rózsaszínes verziója

A OneStar bézses-rózsaszínes verziója

Még több Converse

Ha kíváncsi vagy a többi Converse témájú cikkünkre, akkor katt ide!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×