A Király megpihen: Lebron 14 Low

A szezonnak vége, idén nem győzött a Cleveland. Hogy Lebron milyen cipőben vigasztalódik és készül a következő évre? Részletek és Lebron 14  Low a tovább után 🙂

Könnyeden sportos

A Lebron 14 alacsonyszárú verziója – ellentétben az elődeivel – nem feltétlenül pályára lett tervezve, sokkal inkább utcára, lifestyle cipőnek. A sú nagy részét egy könnyű kockára szövött felsőrész alkotja mely remekül lélegzik így a nyári hőségben tökéletes viselet lehet. A sarokrésznél egy kellően ízléses pipa található és természetesen a Király koronája is. Ha oldalról nézzük, egy határozott szabása van, egy V alakú vágással gazdagítva.

Lebron 14 Low

Lebron 14 Low

Viszont attól még, hogy a felül könnyű, alul még profinak kell lennie, hogy kényelmes és a technológiának hála igazi Lebron legyen 🙂 A talpát a nagytesótól örökölte, annak minden előnyével, a Hex légtalpakkal és az Zoom talpbetéttel, de ejtsünk szót arról, amitől tényleg különleges lesz ez a release, méghozzá a…

Színek 🙂

Nyár van, tehát a szokásos fekete/fehér színek mellett lehet egy picit játszani is a lépők kinézetével és erre tökéletes példa a LB 14 Low.

Tudjuk le a kötelező köröket, természetesen lesz egy fekete verzió („Triple Black”) 🙂 Méghozzá nem is akármilyen, az egyszínű felsőrészt egy márványos hatást keltő talp egészíti ki.

Lebron 14 Low

Lebron 14 Low

Lebron 14 Low

Lebron 14 Low

És most kezdődik a durvulat, kapunk egy egészen szemet gyönyörködtető tetőtől talpig pasztel zöld („Mint Green”) kombinációt is – ajánlott mindenkinek aki szereti egy fokkal jobban kitűnni a tömegből.

Lebron 14 Low

Lebron 14 Low

Lebron 14 Low

Lebron 14 Low

Lányoknak standard, fiúknak még extrémebb lehet a szerintem simán csak babarózsaszín („Pink”) színállás, bár mostanában kezd egyre inkább beépülni a divatba, így egyre kevésbé hökkenünk meg ha férfi lábon ilyesmit látunk.

Lebron 14 Low

Lebron 14 Low

Lebron 14 Low

Lebron 14 Low

Ha bármelyik megtetszett, vélhetően hamarosan megjelenik például a Nike.com webshopban, vagy egyes itthoni kosaras retailereknél – információnk szerint a Triple Black opció július 8-án már elérhető lesz.

És te melyiket választod majd? 🙂

mollaka

Igyekszem nem túlzásba vinni a sneaker mániámat, de sajnos egyre inkább új szekrényre is kell költsek :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×