Big Baller Band és Lonzo Ball: Az első saját lépő

Azt hiszem a Big Baller Bandet és a Ball családot senkinek sem kell bemutatni. A legfiatalabb, LaMelo Ball volt az, aki egy középiskolás meccsen 92 pontot szórt. Az apuka, Lavar Ball állítja, hogy bármelyik fia le tudná nyomni Michael Jordan-t 1v1-ben. Lonzo Ball pedig az, akinek megérkezett az első saját lépője, természetesen a családi márkával. Az egésszel semmi baj nem lenne, ha a lépő nem kerülne 495, igen, jól látod, 495 dollárba. Hogy mi kerül ennyibe rajta? Megtudhatod, ha rákattintasz a továbbra!

Big Baller Band & Lonzo Ball: Zo2

Big Baller Band & Lonzo Ball: Zo2

ZO2

A ’97-es születésű Lonzo Ball jelenleg az UCLA játékosa és a következő drafton a TOP 3-ba várják az NBA-be. A nagyobb cégek, mint a Nike vagy az Adidas igyekszik kiszúrni a jövő tehetségeit és még az elitbe lépés előtt megkötni a szerződéseket. A fiatal Ball-nak azonban nem kell sem egyik nagy márka, sem pedig az NBA, ahhoz, hogy sneaker szerződése legyen, erre ott van neki az apja. Ugyanis ZO2 néven megjelent az első saját nevével és a családi márkával fémjelzett lépője.

Rivaldafényben

A lépőről külön annyit érdemes elmondani, hogy tőle hangos az egész kosaras világ. Egységesen foglalkoznak vele a sneakerhead-ek, az edzők és a játékosok. Egyhangú véleménnyel mindenki azt hangsúlyozza, hogy a sú olyan, mintha Kobe lenne, csak a Nike jellegzetes pipája nélkül. Valamint, hogy soha az életben nem vennék meg ennyiért, pláne, hogy a nagy sztárok, mint Kobe, Lebron vagy Irving lépői sem kerülnek fele ennyibe sem. Technikailag annyit árultak el, hogy anyaga ,,microfiber python” bőr lesz és Air Zoom-hoz hasonló talpakkal lesz ellátva. Hivatalos megjelenésről még nincs hír.

Big Baller Band & Lonzo Ball: Zo2

Big Baller Band & Lonzo Ball: Zo2

Ezer dollárért autogram is jár

A Big Baller Band által forgalmazott ZO2-t elképesztő, 495 dolláros, vagyis közel 140 ezer forintos áron lehet előrendelni. Ennyiért akár két pár Lebron 14-et is hazahozhatunk, és még ebédelni is lesz pénzünk. Ráadásul itt még nem áll meg az összeg. Ha szeretnénk saját Lonzo által aláírt párat rendelni, akkor máris felkúszik az összeg 995 dollárra. De megnyugodhatunk, aki ennyit kicsenget a lépőért, ott a doboz is egyedileg LED világítással lesz ellátva.

Nagylábúaknak

Továbbá a nagy lábon élőknek is kedveznek, ugyanis a 14-15-ös méreteket viselőknek is külön gyártanak a csukából. Ám ezek már 695 és 1195 dolláros ár között mozognak. Ha pedig nem szeretnénk egyszerre ennyit kiadni érte, akkor megvehetjük csak a jobb vagy a bal lábra valót 220 dollárért. Hát nem remek üzlet? Egyesek szerint, ha aranyból lenne sem lenne az.

Big Baller Band & Lonzo Ball: Zo2

Big Baller Band & Lonzo Ball: Zo2

Nektek hogy tetszik? Kiadnátok érte ennyit, vagy szerintetek is szürreálisan magas az ára?

Hír- és képforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×