Nike Air Force 1 Ultra Low Camo: Rejtőzz el és tűnj ki egyszerre!

Olyan cipőt keresel, ami nem jön veled szembe az utcán, divatos, ám mégis ellenáll a tavaszi változékony időjárásnak? Itt álljunk meg, megvan, mit ajánlunk neked! Kattints a tovább-ra, hogy bemutathassuk neked a Nike Air Force 1 Ultra Low Camo sneakert! 🙂

Nike Air Force 1 Ultra Low Camo

Nike Air Force 1 Ultra Low Camo

Évek óta egyre nagyobb népszerűségnek örvend a camouflage, azaz a katonai, szóval a terepzöld minta. Megjelentek a hadászati látványvilágú nadrágok, pulóverek, dzsekik, miért épp a cipők maradjanak ki ebből? Bemutatjuk a legújabb camo Air Force 1-et, polgári nevén Nike Air Force 1 Ultra Low Camo Ripstop Nylon-t.

Mindent tud, amit egy vérbeli tavaszi cipőnek tudnia kell: nemcsak baromi jól néz ki, de különleges szakadásálló nylon felsőrészének hála bírja a strapát is, legyen szó akár koszról, akár egy áprilisi záporról.

Nike Air Force 1 Ultra Low camo

Nike Air Force 1 Ultra Low camo

Ezt a látványt egészíti ki egy szürke, reflektív pipa, mellyel kitűnhetsz a tömegből, a szó szoros értelmében és fekete középtalp, amely igazán kontrasztossá teszi ezt a sút. Ennél az AF1-nél is végre elérhetővé vált az új, Ultra talp, mely jobb tapadást és kényelmesebb mozgást biztosít a csúszós talajon. Fontos, hogy ez a talprész a Sneakerboot-okhoz képest sokkal jobban teljesít nedves aszfalton.

Nike Air Force 1 Ultra Low camo

Nike Air Force 1 Ultra Low camo

Ha kis hazánkban is megjelenne, az adatok alapján azt írnám, hogy az ára 30,000 forint körül várható, azonban az igazat megvallva, ebben kevésbé hiszek. A legértelmesebb beszerzési források a Nike.com oldala, vagy az angliai/német webshopok lehetnek. Ám ez annyiban pozitív, hogy a tucat feelinget könnyebb lesz elkerülni.

Nektek hogy tetszik, tervezitek a hozzájutást így a tél végén?

mollaka

Igyekszem nem túlzásba vinni a sneaker mániámat, de sajnos egyre inkább új szekrényre is kell költsek :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×