adidas Originals XPLR – stílus, megfizethető áron

Az adidas Originals XPLR modellt nevezhetnénk csúnyán „jóárasított NMD-nek” is, mivel nem titok, hogy a letisztult megjelenésű cipőt a méltán híres NMD széria ihlette, de egy-két különbségnek köszönhetően az olcsóbb árkategóriába tartozik. Kár lenne azonban ennyivel lezárni a témát, ugyanis az XPLR minősége ennél jóval többet érdemel! A tovább után még több részletet megtudhattok róla!

adidas Originals XPLR "Dark Blue/Footwear White"

adidas Originals XPLR „Dark Blue/Footwear White”

BOOST nélkül is üt

Felépítését tekintve az adidas XPLR kétség kívül az NMD-ből inspirálódik. A sneaker rugalmas, jó tartású hálós felsőrésszel és kényelmes talppal rendelkezik, emellett egyedi gyorsfűzőt kapott. A legnagyobb különbség az NMD-vel szemben az, hogy az XPLR esetében kimaradt a BOOST talp. Ez meglátszik az árán is, pozitív irányban!

Viszont ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy gagyi cipőről beszélünk. A BOOST talp és az NMD-k jellegzetes téglalapjai nélkül sem nyújt kevesebbet: az XPLR egy letisztult, igényes adidas cipő. Ráadásul az előbb említett két alkotórész számos embernek nem nyerte el a tetszését, elég csak a „hungarocell” talpas megjegyzésekre gondolni a BOOST-tal kapcsolatban, de az NMD kockák is kaptak hideget-meleget. Nekik tökéletes megoldás lehet ez a cipő, mindemellett szerintem minden sneakerheadnek elfér egy XPLR a szekrényében.

adidas Originals XPLR "Trace Cargo"

adidas Originals XPLR „Trace Cargo”

Színek

A lépő többféle színállásban elérhető, a cikkünkben kiemelten négy változattal foglalkoztunk. A sneaker kultúrában klasszikusnak tekinthető fekete (Core Black/Footwear White), fehér (White/White/Vintage White), valamint bézs (érdekes Trace Cargo elnevezéssel) szín mellett sötétkékben (Dark Blue/Footwear White) is beszerezhetitek az új modellt. Jó hír, hogy az itt említett darabokat egytől-egyig megvásárolhatjátok a sneakerbox.hu shopban!

adidas Originals XPLR "White/White/Vintage White"

adidas Originals XPLR „White/White/Vintage White”

Runs large

Rendelésnél érdemes figyelembe venni, hogy a cipőből valószínűleg eggyel kisebb méretre lesz szükséged a megszokotthoz képest. Az adidas cipők mérettáblázatát egyébként megtaláljátok a sneakerbox.hu webshopban, ide kattintva!

adidas Originals XPLR "Core Black/Footwear White"

adidas Originals XPLR „Core Black/Footwear White”

adidas ORIGINALS XPLR fekete

Cikkszám: BB1100
Színállás neve: Core Black/Footwear White
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 29 990 Ft

adidas Originals XPLR fehér

Cikkszám: BB1099
Színállás neve: White/White/Vintage White
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 29 990 Ft

adidas Originals XPLR olíva

Cikkszám: BB1101
Színállás neve: Trace Cargo
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 29 990 Ft

adidas ORIGINALS XPLR sötétkék

Cikkszám: BB2900
Színállás neve: Dark Blue/Footwear White
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 34 990 Ft

Fotók: Hypebeast, KicksonfireAfew-Store, 43einhalb

alexpeeee

Love is in the AIR.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×