Air Jordan 12 – Chinese New Year

Jordan papa brandje kerek 20 évvel ezelőtt robbant be a Kínai piacra, ennek apropóján egy limitált kiadást is bemutatnak a 12-es személyében, ami az első Jordan sneaker volt ami megjelent  Kínában. Ha kíváncsi vagy a részletekre, katt a továbbra.

Nike Air Jordan 12 - Chinese New Year

Jordan 12 Chinese New Year kiadás

Az ördög a részletekben lakozik

A márkában jártas sneakerheadeknek egyből feltűnhet, hogy a cipő alapját a 2013-ban megjelent Taxi CW adja természetesen, ezt bolondították meg egy kicsit részleteiben, de vegyük is őket sorra. Az első, ami mindenkinek szemet szúr, hogy a nyelven az ikonikus Jumpman helyett egy kínai írásjelet helyeztek el, mégpedig a 20-as szám hánzi megfelelőjét, a nyelv alsó része maradt változatlan.

Nike Air Jordan 12 - Chinese New Year 02

Az átszabott nyelvrész

Míg a Taxi féle kiadásban az oldalon végigfutó fekete bőrön hüllő szerű mintázat figyelhető meg, a Jordan Chinese New Year kivitelben ezt stílszerűen egy bambusz mintázat váltotta fel. A sötét sávot egy arany keretbe foglalt Jumpman felirat töri meg, mely szerintem remekül kiemeli a fekete és fehér kontrasztját a cipőn.

Nike Air Jordan 12 - Chinese New Year 03

A magával ragadó profil nézet

A sarok részen figyelhetőek még meg apróbb változtatások, pl a 23-as szám sötétebb színt kapott, a középre pozícionált felirat („Quality inspired by the greatest player ever”) nem kapott piros keretet, a felhúzást segítő fül pedig fekete színezéssel látták el a Taxi féle arany borítással ellentétben.

air-jordan-12-chinese-new-year-04

Alaposan átgondolt részletek

Én megpróbálok rámenni majd a cipőre, ha ti is szerencsét akartok próbálni, a Jordan 12 Chinese New Year kiadás megjelenése Január 28-án lesz majd 250$-os cédulával megtámogatva.

Nike Air Jordan 12 - Chinese New Year 05

Amit minden sneakerhead látni akar, ha lenéz a lábára

Nike Air Jordan 12 - Chinese New Year 06

Talpalávaló

Képek forrása:

Highsnobiety

Nike.com News

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×