Acapulco Gold ’16 Fall Lookbook

Sokszor érzem azt, hogy olyan márkáról írok cikkeket amit nemhogy az ismerőseim, még az itteni srácok se ismernek, de mivel hagynak garázdálkodni a blogon nem szégyellek ilyen témákba is belenyúlni 😀 Így jutottunk el ismét a New York-i illetőségű Acapulco Gold-hoz, ahol az őszi kollekció hozza ismét az elvárt színvonalat. Ha kíváncsi vagy az őszi eresztésre, katt a továbbra.

Acapulco Gold '16 Fall Lookbook

Acapulco Gold ’16 Fall Lookbook

ACAPULCO GOLD 2016 Fall

Szerencsére minták és fazonok terén nem fajultak el a dolgok, kellően minimál a téma ahhoz, hogy széles körben le tudják fedni a rajongók igényeit. Nyilván a kötelezőkkel rukkoltak elő: póló / ing / pulcsi / kabát / sityak, de tudnak mindíg annyi újdonságot mutatni (általában a popkultúrából merítve) hogy sose érezzük unalmasnak a kidobott kollekciókat.

Eddie Murphy

Eddie Murphy AG sztiloba

Nekem általában azok a cuccok jönnek be tőlük, amikben van egy kis kikacsintás a való életre, ezért akadt meg a szemem rögtön azon a pulcsin, amire csak úgy rádobták Eddie Murphy képét. Ötletem sincs honnan szedték az ihletet, de nálam 5*-öst érdemel ez a design. A ruhákat megvehetitek közvetlen az AG oldaláról, vagy valamelyik hivatalos viszonteladótól.

A klasszik kockás ing

A klasszik kockás ing

AG '16 Fall Lookbook #4

AG ’16 Fall Lookbook #4

A terepmintás parka, mely szerintem sose fog kimenni a divatból

A terepmintás parka, mely szerintem sose fog kimenni a divatból

Egy kis nyári kontraszt

Egy kis nyári kontraszt

AG '16 Fall Lookbook #7

AG ’16 Fall Lookbook #7

Ahideg elleni védelemre is készültek egy pár kabáttal

A hideg elleni védelemre is készültek egy pár kabáttal

Forrás: Acapulco Gold

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.
×