Nike Janoski Max nyári fehér színben

A Nike Stefan Janoski a deszkás vagy deszkás stílusú srácok egyik kedvenc cipője, persze nem csak deszkázáshoz ideális: majdnem minden freestyle sportot űző haverom lábán csak ezt látok, vagy legalábbis több pár van nekik: wakeboard pályák környékén és snowboard táborainkban is gyakran jön szembe a jól ismert sziluett. A Janónak néhány éve jelent meg egy modernebb változata, ez a Janoski Max, fő jellemzője, hogy általában textil vagy hálós felsőrésszel és látható légbetéttel rendelkezik. Ebből a sziluettből landolt nemrég egy igazi nyári játékos, a White/Black-Volt-White színállás, részletek a tovább után!

Nike Stefan Janoski Max (White/Black/Volt/White 631303-107)

Nike Stefan Janoski Max (White/Black/Volt/White 631303-107)

A Nike Janoski Max White/Black-Volt-White cipő felsőrésze szintetikus hálós anyag és bőr kombinációja, a hálós nyelv a felsőrésszel egységet képez, és nagyon „divatosan” szorosan illeszkedik a bokára, ez a rész különösen tetszik 🙂 Ami a színeket illeti: a sneaker tetőtől talpig fehér, csak a látható Air Max légbetét (ugyanis a normál Janó Zoom légbetétjével szemben ebben Air Max van) színe neonzöld (az „Nike-nyelven” mindig „Volt”).  A cipő fekete részeit ritkán fogod látni, mert csak a járótalp ilyen színű saroknál és a lábujjak alatt.

Ennek a Janoski Max-nek a fekete részeit ritkán látod majd :)

Ennek a Janoski Max-nek a fekete részeit ritkán látod majd 🙂

Összességében nagyon szép, elegáns (bár nyilvánvalóan kényes) cipőről beszélünk, ha neked is felkerült a kívánságlistádra, akkor íme a beszerzési infók: Arról nincs tudomásunk, hogy itthon is kapható lenne, mit az Afew Shopban lettünk rá figyelmesek, innen 129,95 €-ért rendelhető.

Nike Janoski Max (White/Black/Volt/White 631303-107)

Nike Janoski Max (White/Black/Volt/White 631303-107)

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×