Nyáron érkezik az adidas NMD XR1

Tegnap tettük ki az Instánkra az első képet az adidas NMD XR1-ről és annyira lájkoltátok, hogy úgy gondoltam egy cikket is megérdemel az új jövevény 🙂 Nyáron érkezik Magyarországra is a vadonatúj NMD változat – hogy mikor és milyen színekben, kiderül a tovább után!

adidas NMD XR1 Triple White: július-augusztusban Magyarországon is

adidas NMD XR1 Triple White: július-augusztusban itthon is

Aki nem egy kő alatt töltötte a márciust, az biztosan hallott az adidas NMD hype-ról. A felfokozott várakozás már a március 16-i budapesti bemutató buli előtt is tapintható volt, a másnapi nyitáskor pedig a a nyugati nagyvárosokból ismert sorállás-sorszámosztás-soldout jelenséggel találkozhattak az NMD cipőrért érkezők.

Idén nyáron július-augusztusban valószínűleg megismétlődnek majd ezek a jelenetek, mert érkezik az új változat, az adidas NMD XR1. Marad a hosszúkás, letisztult vonalvezetés – a könnyű anyagú felsőrész miatt olyan érzésed, mintha csak egy zokni lenne a lábadon 🙂 A felsőrészen a fő változás az erőteljes műanyag cage megjelenése: a háromszögek és a perforált felület még futurisztikusabbá teszi a sneaker megjelenését.

A pihe-puha járásélményért felelős boost talp nem változott, és a sneakerheadeket megosztó „legókockák” is megmaradtak az oldalán – ha jól láttam az első kocka mintha vékonyabb lenne az OG NMD-hez képest.

Az NMD RX1 több színállásban is érkezik majd a nyáron: a teljesen fehér változat mellett úgy tudjuk, hogy fekete-fehér és khaki színben is elérhető lesz, nemcsak külföldön, de Magyarországon is. Egyelőre annyi infónk van, hogy július-augusztusban, több hullámban lesz elérhető, amint van pontosabb release dátum, megírjuk! Frissítés (2016. aug. 26): Itthon is megjelent a cipő, Vintage White/Vintage White/ White színállásban 36 2/3 és 40-es méretek között érkezett a sneakerbox.hu shopba is!

adidas NMD XR1

adidas kód: BB3684
színállás neve: Triple White (Vintage White/Vintage White/ White)
ár: 44 990 Ft
release date: 2016. augusztus 26.

adidas NMD XR1 Triple White: július-augusztusban Magyarországon is

adidas NMD XR1 Triple White: július-augusztusban itthon is

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×