Dunántúli Extrém Sport Bajnokság – 2015

Idén, 2015. július 4-én, már harmadik alkalommal rendezik meg a Dunántúli Extrém Sport Bajnokságot, mely az előző években mindig nagy sikert aratott Tapolcán a tavaly felújított skateparkban. BMX-esek, és gördeszkások nevezését várják a szervezők. Hogyha további információkat szeretnél olvasni, kattints a továbbra!

Dunántúli Extrém Sport Bajnokság -2015

Dunántúli Extrém Sport Bajnokság -2015

Mint már írtam, BMX és gördeszka verseny lesz, ezen belül amatőr, profi, deszkásoknak pedig Flatland-, Ollie-, Game of S.K.A.T.E verseny. A nevezés minden versenyszámban 500 Ft, a belépés ingyenes. A gördeszka selejtező 10 órakor kezdődik, további beosztást nem tettek közzé a szervezők, de azt garantálják, hogy mindenkinek lesz ideje a gyakorlásra.

Azt kérik, hogy a nevezők készüljenek bukósisakkal, mivel a pályán kötelező a használata! A park Tapolcán, a Sümegi út 40-es szám alatt található. Mindenkinek biztosítanak parkolóhelyet, és büfé is lesz.

A díjátadó után, ami a pályán lesz megtartva, a szervezők afterparty-val is készültek a Lokomotív nevű kocsmában, ahol lesz sörpingpong és egyéb meglepetések. Hogyha folyamatosan frissülő információkra vársz, látogass el az esemény facebook oldalára, vagy érdeklődj az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

  • Skatepark: Tapolca, Sümegi út 40. (focipálya mellett)
  • Facebook profil: @dbajnoksag
  • Facebook oldal: Dunántúli Extrémsport Fesztivál
  • Twitter: @dbajnoksag
  • E-mail cím: dbajnoksag@gmail.com

Támogatók

jaki

A Nike deszkás vonala vonz a legjobban, mindig is ezeket gyilkoltam bicózás közben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×