Szombaton Kicks R Good!

Közeledik a Kicks R Good 04, most szombaton 11 órától a Millenáris Park D épületében gyűlünk, hogy terjesszük a sneaker kultúrát Magyarországon is. Frissített program és részletek a tovább után!

Kicks R Good 03 – ahogyan mi láttuk

Életkép a Kicks R Good 03-ról: mi is kíváncsian várjuk a negyediket június 13-án!

program

A szervezők tájékoztatása szerint a negyedik KRG alkalmával az alábbi programpontok véglegesedtek:

Különleges sneakerek, gyűjtői darabok kiállítása lesz megtekinthető a Collectors’ Wall cipőfalon, illetve egy Jordan „szoba” is kialakításra kerül, gyűjtői darabokkal.

A KRG Sneaker Raktár Live ezúttal is várja eladni kívánt cipőiteket, a közös asztalra maximum 5 pár cipőt lehet hozni, amelyeket a KRG személyzete értékesít. Belistázási díj nincs, az eladott cipők után 10% sikerdíjat számolnak fel.

Kicks R Good 03 - ahogyan mi láttuk

A Sneaker Exchange csereprogram keretein belül szinte valamennyi kiállító vásárlási kedvezményeket biztosít azoknak, akik a rendezvény napján leadják a még hordható állapotban lévő cipőiket. Az így összegyűjtött cipőket jótékonysági célokra használják fel. További információt a cipőleadó ponton kaphatsz.

Vár még a Sneaker Memory Game, ahol kultikus modellekkel teszik próbára a jelentkezők memóriáját és tudását, és ismét lesz a már jól ismert cipőszínező fal, a korábbi KRG-k egyik legsikeresebb programja. A tervek szerint most a legjobb alkotásokat a KRG szervezői által felkért művészeink meg is festik a nyerteseknek.

A Custom Sneaker workshop során az előadóteremben a Dent Kicks Custom részvételével egy órás kerekasztal beszélgetést követően élesben is betekintést kapnak az érdeklődők az egyedi festésű sneakerek világába.

Lesz még KRG Tárlat, Jason Markk cipőtisztító termékbemutató, a hangulatot koktélbár és dj szettek alapozzák majd.

Kicks R Good 03 – ahogyan mi láttuk

2015. június 13. szombat: Kicks R Good 04!

Kicks R Good 2015

Időpont: 2015. június 13. 11.00-19.00
Helyszín: Millenáris Park D épület
Belépés: díjmentes
Megközelítés: A környék eléggé szét van bombázva, érdemes közösségi közlekedéssel érkezni, a 4/6 villamosok Széna téri megállójától 3 perc séta, de a piros M2 metró moszkva téri (jelenleg Széll Kálmán térnek nevezik) megállójától nincs több 5 perc sétára a helyszín. Autóval érkezők a Mammut vagy a Millenáris parkolóházában, illetve a Mammut II. melletti területen fizetős parkolóban, illetve a környező utcákban (szombaton nem fizetős, de hely sem nagyon lesz) lehet megállni.

Kicks R Good 04 2015. június 13. Millenaris D épület

 

További friss infókat folyamatosan a Kicks R Good 04 Facebook eseményén tudhattok meg.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×