Bréking: itt a Roshe Two! A Pumától…

A tavalyi évben megmozdult a sneakerpiac az akkor még Roshe Run terjedésével, idénre pedig már-már felrobbani látszik! Minden gyártó a Nike nyomába eredt és dobta piacra saját könnyű, letisztult nyári cipőjét. Gergő össze is gyűjtötte őket egy cikkbe és arra kért minket, ha véletlenül kihagyott volna valamit, azt pótoljuk. Ezáltal a tovább után a Puma Aril-lel ismerkedhettek meg!

puma_aril_1

Puma Aril (kép forrása: highsnobiety)

Ahogy Gergő összefoglalójában olvashattátok, a Puma már belekóstolt ebbe a szegmensbe a Carson-nal. Szerencsére ezúttal bátrabbak voltak a cég tervezői, és saját házuk táján kerestek ihletet, nem a mások által kitaposott úton mentek tovább.

puma_aril_2

Puma Aril (kép forrása: tumblr)

A német márka közkedvelt modelljéhez, az R698-hoz fordult ihletért. A modellt úgymond nyáriasították a könnyű hálós felsőrésszel, és egy kis suede erősítéssel. A cipő oldalán lévő TPU támasz is a korábbi modellről lehet ismerős, bár ott még bőrből készült. Ezt a modernizálásnak köszönhetjük. A kis fényvisszaverő panel a cipő hátulján pedig pumaként kacsint vissza az éjszakában.

puma_aril_3

Puma Aril (kép forrása: highsnobiety)

A modell riválisaihoz hűen egyre több színösszeállításban érhető el. Véleményem szerint az Aril klasszisokkal jobban sikerült a Carson-nal. Talán ezzel kelett volna kezdeni az egész történetet… Nektek melyik a kedvenc cipőtök a nyári lépők közül?

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×