Online segítség futócipő vásárláshoz

Te hogy vásárolsz futócipőt? Kikéred ismerőseid véleményét? Kipróbálod a boltban? A sneakerbox.hu-t olvasod? 🙂 Engedjétek meg, hogy egy meglehetősen nagy adatbázist ajánljunk nektek: a RunRepeat-et. Részletek a tovább után!

runrepeat.com_1

A runrepeat.com kezdőlapja

Ahogy a kezdőlap is elárulja, a honlapon 134.886 felhasználó és 244 szakértő tapasztalatait és véleményét találjátok egy helyre gyűjtve, futócipő témában. A honlapra belépve különböző szempontok alapján tudtok szűrést indítani: márka, ár, lábboltozat, futóstílus, talaj összetétele és felhasználási mód.

runrepeat.com_2

A szűrési lehetőségek

Amennyiben megtaláltuk a minket érdeklő cipőt tényleg rengeteg infót megtudhatunk róla. Egy összefoglaló táblázattal találkozhatunk először, ahol 5 csillagos rendszerben értékelik az adott modellt egy meglehetősen bőséges galériával kiegészítve. Ezután nagyon korrekt módon a „konkurencia” tesztjeit sorakoztatja fel, mint a Runner’s World, a SoleReview, vagy épp a Run Blog Run. A saját, amúgy nagyon részletes teszt csak ezután következik. A teszt tényleg mindenre kiterjedő: kis bevezető, újdonságok a cipőben, pro és kontra, kiknek ajánlott – még több kritérium alapján, mint a kezdeti szűréskor –, felépítés, hasonló cipők, kapcsolódó akciók, és természetesen egy tömör összegzés.

runrepeat.com_3

Ez csak a kezdet: minden részletre kiterjedő teszteket olvashatunk

Az adatbázisban még vannak hiányosságok, ez idővel bizonyára változni fog. Én mindenesetre azt hiszem pár órámat el fogom tölteni az oldalon. Ti milyen tippeket ajánlatok (futó)cipő választásához?

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×