20 éves a DVS: limitált cipők

Az egyik leghíresebb gördeszkás márka, a DVS idén ünnepli 20. évfordulóját. A brand – amelyet 1995-ben alakított Tim Gavin és három testvér, Brian, Kevin és Mike Dunlap különböző – modelljei sok profi deszkás lábán koptatták már a decket, Daewon Songtól Chico Brenes-ig. Ennek a jubileumnak alkalmából három különleges modellel készült a márka, melyet a tovább után ismerhettek meg.

DVS 20

DVS 20

A Nica, Chico egyik kedvenc lépője hasítottbőr felsőrészt és vászon nyelvet kapott. Orrészén semmi extra varrás nincs, így téve igazán dizájnossá ezt a sút.

DVS Torey 3

DVS Torey 3

A Daewon 14 egy letisztult, egyszerű vulkanizált cipő, mely vékonyan tömött felső részével teljesen rásimul a lábra, így téve még kényelmesebbé a deszkázást, az ollie-k túlélésében pedig egy külön megerősített gumis rész segít.

DVS Daewon 14

DVS Daewon 14

Az ünneplés alkalmából készült cipők közül a legmasszívabb a félmagasszárú Torey 3, mellyel a hasítottbőr felsőrészt elülső tépőzárral és rugalmas  gumitalppal látták el.

DVS Nica

DVS Nica

A DVS csukákat itthon keressétek a SetUp Shop kínálatában, a fentiek közül 1-2 héten belül érkezik a Nicából az évfordulós modell, a teljes tavaszi DVS szállítmánnyal együtt. Sajnos a másik két csuka itthon nem lesz kapható, azonban olyan különlegességek még várhatóak, mint a Torey sziluett DVS x Thrasher collabja!

mollaka

Igyekszem nem túlzásba vinni a sneaker mániámat, de sajnos egyre inkább új szekrényre is kell költsek :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×