adidas x Kanye West mobil app-on keresztül

Nemrég Laci számolt be nektek a sneaker témában elérhető mobil alkalmazásokról. Ezúttal egy igazi nagyágyú szélesíti jelenlétét ezen a téren: az adidas. A kulcsszó pedig Kanye West 🙂 Részletek a tovább után!

adidas_confirmed_app_1

Sorbanállás nélkül: adidas Confirmed app

Az utóbbi időkben meglehetősen elszabadult a pokol egy-egy nagyobb érdeklődéssel várt cipő bemutatójakor. Nemcsak a boltok előtt, de az online felületeken is résen kellett lenni, ha be akartatok szerezni egy népszerű modellt: resellerek hada, automatikus hacker programok, egyéb finomságok. Kész káosz.

sneaker_release_riot

A jobban várt cipőkért szó szerint meg kell küzdeni

Az adidas Confirmed app ezen a helyzeten próbál javítani: értesítést ad a környékeden bemutatásra kerülő cipőkről, melyeket az app-on belül le is foglalhatsz, majd az adidas-, vagy annak partnerüzletében átvehetsz. Ilyen egyszerű.

adidas_confirmed_app_2

Képernyőképek az alkalmazásból

És hogy miért szükséges az app? A novemberre várt Kanye West széria úgy tűnik végre tényleg bemutatásra kerül a New York-i divathéten! Ennél nagyobb felhajtással várt bejelentés pedig nem lesz mostanában… Mielőtt azonban az App Store-ba, vagy a Google Play áruházba sietnétek el kell keserítsünk titeket: az alkalmazás először csak New York környékén lesz éles.

kanye_west_adidas

Végre megláthatjuk mi sül ki az együttműködésből

Szerintetek így nekünk is megadatik a lehetőség, hogy Yeezy-hez jussunk? 🙂

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×