BP Clothing X Macskafogó

A BpShop-os srácok ismét kitettek magukért, ugyanis nem csak a külföldi márkák minél szélesebb megismertetése a céljuk, hanem szerencsére saját projektekkel is foglalkoznak. Ennek köszönhetően születhetett meg az igazi hungarikumnak számító Macskafogó ruhakollekció. A tervezők nem kisebb névvel, mint magával Ternovszky Bélával dolgozhattak együtt. Ennek köszönhetően a minőségre és megvalósításra egyáltalán nem lehet panasz. Részletek, és a kollekció rövid bemutatása a tovább után.

BpClothing-Macskafogó-01

BP Clothing X Macskafogó

Remélem a Macskafogó című rajzfilmet nem kell bemutatnom senkinek, az 1986-ban debütált alkotás hatalmas sikert aratott nem csak a közönség, de a kritikusok körében is. Aki esetleg még nem látta volna, ez a karácsonyi időszak éppen megfelelő arra, hogy a család körében bepótolja a lemaradását. Az új szett nagyon egyben van, a pólók mellett még pulóverek és sapkák is napvilágot láttak a tervezőasztalról. Szerencsére a lányokra is gondoltak a megvalósításnál, így ők is kedvükre válogathatnak majd.  Úgy hiszem, ennél nem is kívánhatnánk többet.

BpClothing-Macskafogó-03

BP Clothing X Macskafogó

Nagy dicséret illeti a grafikusokat, ugyanis a jól ismert szereplőket (Grabowski, Lusta Dick stb.) kicsit a mai korhoz igazították megjelenés szempontjából, így a fiatalabb generáció figyelmét is sikerül felkelteni, akik esetleg még nem is látták az animációs filmet. Színesíti az amúgy sem lebecsülendő kollekciót, hogy mindegyik darabon megtalálható Ternovszky Béla aláírása is, kiemelve a ruhák exkluzivitását. A képek magukért beszélnek, annyit érdemes még elmondani, hogy a release party dec 18-án, vagyis a mai napon lesz Budapesten, az AnKERT-ben, ahol kivétel nélkül mindenki tiszteletét teszi, akinek része volt a kollekció létrehozásában.

BpClothing-Macskafogó-03

BP Clothing X Macskafogó

Aki pedig bizalmat szavazott bármelyik darabnak, az december 19-étől már a BpShop-ban is megveheti, illetve a webshopon már az előrendelés zajlik egy ideje. (Szerintem én egy Grabowski-s snapback-re benevezek, biztos ami biztos alapon 😀 )

Végül nézzétek meg ezt a kis videót, ami elvisz minket Ternovszky Béla műhelyébe, ahol anno az első skiccek is megszülettek:

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 • sklep online szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Wow, fantastic weblog format! How long have you been blogging for? you made running a blog glance easy. The entire look of your website is excellent, let alone the content material! You can see similar here sklep internetowy
 • Zs szerint:

  nem kötekedés, csak a hitelesség kedvéért: a Macskafogót ’86-ban mutatták be, tehát nem a ’90-es években debütált

  • gergő szerint:

   @Zsolt, köszönjük, hogy észrevetted és szóltál, már korrigáltuk is. A cikkíró mentségére szolgáljon, hogy még gondolatban sem létezett a bemutatás évében 😉

×