KRG03: Nyerd meg te a Roshe Runt vagy a pólók egyikét!

Ahogy azt nemrég beharangoztuk, december 6-án jön a Kicks R Good 03! Ahogy a második KRG előtt is, szeretnénk megkérdezni titeket, hogy szerintetek mitől lenne még jobb hazánk egyetlen sneaker fesztiválja! Ismét összeállítottunk pár kérdést, és hogy nagyobb kedvvel válaszoljatok, a kitöltők között kisorsolunk egy Nike Roshe Run cipőt és tíz Kicks R Good pólót! A játékba jelentkezéshez katt tovább!

Nyerd meg te a Nike Roshe Runt vagy a tíz Kicks R Good póló egyikét!

Nyerd meg te a Nike Roshe Runt vagy a tíz Kicks R Good póló egyikét!

2014. december 6-án a városligeti PeCsába várjuk az ország összes sneaker rajongóját a Kicks R Good 03 „Holiday Special”-ra: még nagyobb területen, még több márkával, programmal és érdekességgel készülünk.

Ismét találkozhatsz kedvenc sneaker márkáiddal, akik olyan cipőkkel készülnek majd, amit “hétköznapokon” általában nem találsz meg itthon. Cipőkülönlegességek is várnak, amiket alaposan szemügyre vehetsz, és mivel a cipőket valószínűleg te sem csak nézni, hanem inkább hordani szereted, még nagyobb választékból vásárolhatsz, mint eddig. Ha tervben van cipőbeszerzés mostanában, mi a helyedben biztos megvárnánk vele a Kicks R Good „Holiday Specialt” 😉 Ismét lesz ‘Sneaker Raktár Live! Mindenről lesz szó, ami a cipőkkel kapcsolatban érdekes lehet: cipőtisztítási, customizálási bemutatók, az eddigi sláger, a cipőszínező fal, Kicks R Good tárlat, sneaker check fotózás. Annyi helyünk lesz, hogy még streetball bajnokságot is rendezünk, a szünetekben Lords of Gravity zsákolóbemutató, és kosárdobó verseny lesz. Ráadásul nemcsak vásárlással kerülhet új cipő a lábadra, tombolán is nyerhetsz. Mindeközben egész nap pörögnek majd a szpotok és a dj-szettek.

A KRG03-n nemcsak a nappali rész lesz erős, hanem a Heineken Legendary Nights által prezentált esti buli is, ahol fellép a világhírű Dj Fresh.

Ha még nem tetted volna korábban, akkor csekkolj be az eseményre!

Ahogy láttátok, jó sok programmal készülünk, de ez még mindig bővülhet 😉 Mondd el nekünk Te is, hogy milyennek szeretnéd látni a Kicks R Good 03-at, és akár Te lehetsz a szerencsés, aki megnyeri a Nike Roshe Run cipőt a BP Shop aktuális választékából, vagy a tíz Kicks R Good póló egyikét!

Nyerj egy Nike Roshe Run cipőt a BP Shop aktuális választékából a kérdőív kitöltésével!

Nyerj egy Nike Roshe Run cipőt a BP Shop aktuális választékából a kérdőív kitöltésével!

ÍGY VEHETSZ RÉSZT A JÁTÉKBAN:

1) Lájkold a Kicks R Good Facebook oldalát!

2) Lájkold a KRG hivatalos blogja, a sneakerbox.hu Facebook oldalát!

3) A jelentkezési időszak 2014. november 11. és 17. között tartott, és véget ért.

A nyerteseket 2014. november 19-én sorsoljuk ki, és értesítjük a regisztrációnál megadott e-mail címen. A nyereményeket a Kicks R Good helyszínén lehet majd átvenni.

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS EGYÉB TUDNIVALÓK:

Egy személy csak egyszer jelentkezhet a játékba. A többször jelentkezőket sorsolás előtt töröljük. A nyeremény egy pár Nike Roshe Run cipő a nyertes méretében a BP Shop aktuális választékából, és összesen tíz Kicks R Good póló a nyertes méretében, az általa választott mintával. A jelentkezés feltétele a megadott Facebook oldalak lájkolása, ezt ellenőrizük. A cipőnyertes mellé két cipő tartaléknyertest, a pólónyertesek mellé tíz póló tartaléknyertest is sorsolunk, akik akkor válhat jogosulttá a nyereményre, ha az előttük lévő(ke)t nem érjük el a regisztrációnál megadott e-mail címen a kiértesítéstől számított három napon belül, vagy kiderül, hogy nem teljesítették a fenti jelentkezési feltételeket. Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! A megadott adatokat a Medeia Studio Kft.-nek, a Kicks R Good rendezvény szervezőjének is átadjuk, aki azokat marketing célokra felhasználhatja.

A sneakerbox.hu adatkezelési irányelveit itt megnézheted. Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz: sneakerbox.hu@gmail.com.

Töltsd ki kérdőívünket és nyerd meg a 10 Kicks R Good póló egyikét!

Töltsd ki kérdőívünket és nyerd meg a 10 Kicks R Good póló egyikét!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×