Nike Sneakerboot cipők srácoknak

Air Max 90 Sneakerboot

Air Max 90 Sneakerboot

Bár nyáron és kora ősszel valahogy mindig nehezünk esik elhinni, nincs már messze az idő, amikor hideg és korai sötétedés vár ránk… közeleg a tél. Készülnek erre a márkák is, szerencsére a tavaly bevezetett Sneakerboot kollekciót folytatja idén is a Nike, ebben a cikkben tekintsük át a srácoknak való modelleket. Részletek a tovább után!

Míg tavaly főleg az Air Max 90-ek domináltak, idén egy még magasabb szárú (szinte túracipőnek kinéző) 90-es mellett sorra kerül a téliesítésben a Roshe Run, az Air Trainer, a Lunar Force 1, az ACG LunarDome, valamint bemutatkozik a nevének megfelelően nagyon friss dizájnú LunarFresh sneakerboot is.

Listánkban első a megújult Air Max 90 Sneakerboot. A tavalyi kinézetre szinte csak az anyagában és a neoprén belsőben tért el a megszokott kilencvenesektől. Idén lépett egy nagyott a Nike, a klasszikus csuka magas szárat, egy gumírozott nyelvet és fényvisszaverő pipát kapott. Színeket tekintve biztosan elérhető lesz egy fekete szürke és egy barna-vörös színkombinációban, de várhatóan nem kell beérnünk ennyivel.

Air Max 90 Sneakerboot

Air Max 90 Sneakerboot

Nyáron már nagy sikert arattak a Roshe Runok, egyre több boltban jelentek meg ezek a lábbelik. Nem csoda, hisz letisztult dizájnja sokak kedvencévé tette elég hamar.. Vízálló verziója egy elegáns barna bőr felsőrészt kombinál egy narancssárga színű béléssel és egy fokkal magasabb szárral. Az anyagfelhasználáson is látszik, hogy ez a lépő az elegánsabb fajtából való, visszafogott színeivel akár egy egy fokkal elegánsabb eseményre is hordható. A Nike Budapest Westend üzletben 49 990 Ft-ért láttuk.

Roshe Run Sneakerboot

Roshe Run Sneakerboot

Egy kicsit masszívabb vizekre evezve a két sportágban is egyszerre All-Starrá váló Bo Jackson által fémjelzett Air Trainer SC High-ból érkezik három verzió a hidegebb hónapokra: a mostanában népszerű vajszínű mellett egy full fekete és egy barna/lila/narancs kombóból is válogathatnak a sneaker rajongók. A prémium vízálló bőr felsőrészt mellett egy Air légtalp és megerősített fűzőlyukak jellemzik ezt a csukát.

Air Trainer SC Sneakerboot

Air Trainer SC Sneakerboot

Az Air Force 1-t szerintem nem kell bemutatni az olvasóknak. Az örök klasszis felett azért enyhén eljárt az idő, ám a legújabb Lunar talppal fejlesztett verziója, a Lunar Force 1 is tiszteletét teszi a rajongók lábán, méghozzá egy úgyszint vajszínű-barna variációban, mely természetesen ugyanúgy vízálló, így készen áll az évvégére. A Nike Budapest Westend üzletben 49 990 Ft-ért láttuk.

Lunar Force 1

Lunar Force 1

Újdonságnak számít az ACG Lunardome a maga egészen újszerű kinézetével. Jussunk el együtt a közös felismerésre: Igen, ez egy felturbósított Foamposite. 🙂 Egyelőre egy fekete/sötétkék, valamint egy lila/piros árnyalatú kiadásban találkozhatunk vele csak. Ez az egészen extrém cipő ACG (túra) talpat és bakancsfűzést kapott, így is ráerősítve, hogy élénk színei ellenére nem ijed meg egy kis latyaktól. 🙂

Lunardome Sneakerboot

Lunardome Sneakerboot

És a végére hagytam a személyes kedvencemet: az új Lunarfresh-t. A klasszikus futócipőkre hajazó sú minden tartalmaz, amire egy téli szníkernek szüksége van: vízálló külső, csúszásgátló talp, habkönnyű Lunarlon középtalp, élénk színkombók. 🙂 Első körben egy sötét narancs/kék, egy kék/narancs és egy kék/lime (Sprite) kombinációban vásárolhatják meg az újdonságra vágyók. A Nike Budapest Westend üzletben a narancsos színállást 41 990 Ft-ért láttuk.

Lunarfresh Sneakerboot

Lunarfresh Sneakerboot

A magyar boltokban is elérhető lesz legalább a modellek egy része, így reméljük a pocsolyákban és a latyakban sem kell a sneaker kultúrát hanyagolni majd az aziránt érdeklődőknek! 😉
Nektek melyik tetszik a legjobban?

mollaka

Igyekszem nem túlzásba vinni a sneaker mániámat, de sajnos egyre inkább új szekrényre is kell költsek :-)
×