Puma launch @ BPShop beszámoló

Lezajlott az első magyar sorbanállós sneaker release (szakmaibban szólva launch) a BPShop Wesselényi utcai üzletében, illetve előtte 🙂 A Puma két friss collab modellje, a Puma Disc x Sophia Chang és egy Puma XS698 x BWGH volt az emlékezetes esemény tárgya. A sneakerbox csapatából Hugó nézett ki a jeles eseményre. Olvassátok el Andrással, a Sneaker Raktár egyik adminjával közös beszámolójukat a tovább után!

Puma collab launch @ BP Shop

Puma collab launch @ BP Shop

A launch 19 órára volt meghirdetve, de 18 órakor már megjelentek az első jelentkezők a cipőkért. Jöttek-mentek az arcok, kilenc órára egész szép kis társaság alakult ki, ahol a magyar sneakerfreaker kultúra ismertebb arcait is fel lehetett fedezni és a végére egy kis spontán összejövetel alakult ki. András imádta, hiszen ez a heppening az első ilyen esemény volt itthon. Bár még bőven gyerekcipőben jár a sneakerfreakerség itthon, azért szépen haladunk, hogy bővüljön ez a közösség. Lassan, de biztosan jönnek az ilyen releasek, egyre több ilyen eseményen vehetünk részt majd. Talán eljön majd az a pillanat is, mikor komoly, utcai forgalmat zavaró tömegek fognak sorban állni egy-egy launchon.

Most pedig lássunk egy kis infót a cipőkről, melyekért sorba kellett állni 🙂

Sophia Chang x pUma disc

Sophia egy queensi illetőségű hölgy, aki designerként és kreatívként ismert. Sajnos kevés információt tartalmaz az internet feneketlen gyomra róla, viszont semmi sem beszédesebb, mint ügyfeleinek listája, ahol olyan prominens márkák szerepelnek, mint a Nike, NBA, Samsung, Dr.Pepper vagy a Disney.

Sophia Chang

Sophia Chang

A Puma 1992-ben jelentette meg először a forradalmi újdonságnak számító Disc modelljét, melyben nem fűző volt, hanem damilokkal és egy csavarható szabályozóval lehetett a lábra „rögzíteni”. Akkoriban hatalmas csodának számított, jelen cikk írója is rettenetesen szeretett volna egyet. Zokni jellege miatt, zárt a belebújó része, magas rüsztű embereknek kicsit nehezebb felvenni, de ha már lábon van, kimondottan kényelmes cipőnek számít.

Nem ez volt az első Disc kollab. Idén jelent meg a KollabKirályként emlegetett Ronnie Fieg által tervezett Disc, a Coats of Arms két színállásban, Mint és Salmon Toe. Mindkettő óriási hype-nak örvendett és manapság igen magas áron szerezhető csak be DS (Dead Stock) vagy VNDS (Very Nearly Dead Stock) állapotban (Ha nem vágod ezeket a kifejezéseket, segít a sneaker szleng szótárunk 😉

Jelen kollabunk egy Disc Blaze Lite, melyet Sophia fekete színben álmodott meg, arany Brooklynite felirattal a talpán. A felirat arra utal, hogy a talpbetéten és a talp alján található mintákat New York atmoszférája ihlette. A cipő prémium anyagok felhasználásával készült, ügyelve az ilyenkor szokásos minőségi elvárásokra.

Puma Disc x Sophia Chang

Puma Disc x Sophia Chang

Puma Disc x Sophia Chang cipő a BPShopban és  lábon is

Puma Disc x Sophia Chang cipő a BPShopban és lábon is

Egyébként a kollekció nem csak a fekete Discből áll, hanem 3 színállásból és nem csak Discet tartalmaz, hanem többféle modellt.

BWGH – Brooklyn We Go Hard x xs-698

BWGH - Brooklyn We Go Hard

BWGH – Brooklyn We Go Hard

A BWGH egy párizsi illetőségű, de brooklyni gyökerekkel és ihletettséggel rendelkező StreetWear márka, mely saját kollekcióival divatot teremt és stílust diktál már évek óta. Az általuk tervezett ruházati darabok mindig nagy sikerrel kerülnek piacra. A BWGH választása az XS-698 és az XS-850 modellekre esett. Többféle színállásban dobták piacra, de nálunk a Patriots Blue színállású XR-698 jelent meg. A prémium anyagok felhasználásával készült sneaker három színben pompázik, mely színek fantasztikus harmóniában vannak egymással. A mostanság nagyon kedvelt megoldás is megjelenik rajta, a cipő orra eltér színben a többi részétől. A Puma kultikus jele, a hullámszerű csíkok pedig nem bőrből, hanem egy nagyon érdekes és kellemes tapintású anyagból készültek, amik így gyönyörűenmegtörik az egész látványt és tapintást. Erről a modellről érdemes egyébként még tudni, hogy viselni igen kényelmes. Megfelelően széles, így erősebb lábfejű viselőt sem kínoz meg hosszú távon sem.

Puma XS698 x BWGH

Puma XS698 x BWGH

vendégblogger

Ezt a cikkeinket vendégszerző írta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×