Sneaker Street Style @OSG15 – negyedik

Ismét egy adag az OSG15-ön lőtt Sneaker Street Style képekből: ez negyedik, utolsó előtti válogatásunk azokból a cipőkből, amik felkeltették a figyelmünket a rendezvényen. Nézd meg őket a tovább után!

Sneaker Street Style @OSG15:  a negyedik adag

Sneaker Street Style @OSG15: a negyedik adag

Breitenbach, DC Unilite Trainer

DC-ből jobbára csak olyan unalmas modellekkel találkoztunk az OSG-n, amiket inkább az alsó polcon tartanak az üzletekben (és jobb lenne, ha senki sem venné el őket és húzná a lábára), de szembejött egy ilyen modern futócipős style is, ami megtetszett 🙂

Sneaker Street Style @OSG15: Breitenbach, DC Unilite Trainer

Sneaker Street Style @OSG15: Breitenbach, DC Unilite Trainer

Dani, adidas Forum Mid

A Forum Mid egy klasszik modell az adidasnál, a magas talp, alaposan bélelt forma, ez az AF1 adidasos unokatesója 🙂 Dani elmesélte, hogy ez nem egy mai darab, de még mindig nagyon szívesen hordja.

Sneaker Street Style @OSG15:  Dani, adidas

Sneaker Street Style @OSG15: Dani, adidas Forum Mid

Dávid: Puma First Round x Santa Cruz

Ez a Puma First Round sem egy mai darab, ez a „Screaming Hand” együttműködés a Santa Cruz-zal 2008-ból származik. Általában inkább deszkázással kapcsolatos cuccokon látjuk viszont ezt a mintát, anno ez a magas szárú Puma is csatlakozott a „kollekcióhoz”.

Sneaker Street Style @OSG15:  Dávid, Puma First Round (Santa Cruz)

Sneaker Street Style @OSG15: Dávid, Puma First Round (Santa Cruz)

Adrián, Nike Air Force 1

Mivel az AF1 mostanában meglehetősen népszerű a tizenéves srácok körében, ezért nem kell nagyítóval keresni sem egy buliban, sem pedig az utcákon. Szigorúan csak a fehér Mid-et látni ekkora mennyiségben, a kevés itthon látott színesebb-különlegesebb színállást a sneakerheadek lábán látni. Ahogy az várható volt, az OSG-n is nagy számban jött szembe AF1, simán csak egyet túl egyszerű lett volna lőni, ezért kis „mini-versenyt” rendeztünk és megpróbáltuk a legtisztábbat megkeresni és lefotózni, a képzeletbeli dobogó tetejére Adrián állhatott fel Air Force-ában.

Sneaker Street Style @OSG15:  Adrián, NIke Air Force 1

Sneaker Street Style @OSG15: Adrián, NIke Air Force 1

Tomi, New Balance 574

Korábbi válogatásiankban is láthatattatok már New Balance cipőt, mivel évről-évre többet látni belőlük (persze nem csak az OSG-n, hanem az utcán járva-kelve is. Tomi ebben az 574-es darabban érkezett.

Sneaker Street Style @OSG15:  Tomi, New Balance 574

Sneaker Street Style @OSG15: Tomi, New Balance 574

Az összes eddig, az OSG15-ön lőtt Sneaker Street Stlye képünket megnézhetitek a Facebook galériánkban!

Fotók: Matolcsi Jákob

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×