Offline Sport Games 15

2014. szeptember 6-án, szombaton ismét megrendezik a 15 éves múltú, már hagyománnyá vált rendezvényt, az OSG-t. Idén is az “új” helyszínen, a városligeti műjégpályán tartják, ami több ezer embernek ad férőhelyet. Mindenképpen érdemes eljönni mivel rengeteg fellépő lesz, az ország legjobb sportolóiról nem is beszélve. Az idei évben először FMX Motocross-t is láthatunk, lecserélve ezzel a sokak által kedvelt BMX dirt, és MTB dirt pályát. Továbbiakért kattints a tovább gombra!

2014. szeptember 7. - OSG 15

2014. szeptember 7. – OSG 15

A pályaépítők idén is két skateparkot építenek fel. A nagyobbikon a BMX, és gördeszka versenyt rendezik, a másik kisebbiket pedig a közönség használhatja majd. Most is egy nagyon színvonalas, jól megtervezett, kreatív pályán mérhetik össze tudásukat az ország legjobbjai, akik közül a dobogós helyet elértek értékes díjakat kapnak. A meghívottak listáját itt olvashatod el. Nagyon sok külföldi sportoló is meghívást kapott, ezzel is magasabbra téve a lécet a hazai riderek számára.

BMX - OSG15

BMX – OSG15

A jelenlévő üzletek standjai idén is rengeteg akcióval várnak titeket a sok matrica, és ajándék társaságában. Tavaly nagyon sok nyereményjátékban vehettetek részt, ahol értékes nyereményeket lehetett nyerni, ez biztosan nem marad el idén sem.

Mi idén is jelen leszünk, hogy megörökítsük a legszebb cipőket és viselőjüket, amiket később egy Sneaker Street Style keretein belül be is mutatunk nektek. Válaszd a legstílusosabb modelledet erre a napra, hogy téged is kiszúrjunk a hatalmas tömegben! Hogyha nem így történne, akkor akár magatoknak is elkészíthetitek a saját Sneaker Street Style fotótokat a sneakerbox.hu@gmail.com-ra. Ha nekünk tetszik a kép és a cipő akkor szívesen beleteszünk Titeket is a válogatásba! Az eddigi években készült képeket itt nézheted meg.

A rendezvény legkönnyebben a kisföldalattival vagy trolival közelíthető meg, további részletekért látogassatok el az OSG hivatalos oldalára!

jaki

A Nike deszkás vonala vonz a legjobban, mindig is ezeket gyilkoltam bicózás közben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×