Függetlenség napi Nike nyereményjáték

Július negyedike a Függetlenség Napja az USA-ban, melyet ha itthon másról nem is, de a szürreálisan hazafias hollywoodi filmekből már mindenki jól ismerhet. A grill party-k, a baseball, a tűzijáték (és persze a függetlenség 🙂 ünnepének közeledtével általában néhány limitált release formájában, a sneaker gyártókat is elragadják a nemzeti érzelmek. A hazai Nike üzletek most a márka amerikai gyökerei előtt tisztelegve egy játékkal kedveskednek, melyben egy 20 000 forint értékű Nike ajándékutalványt lehet nyerni. Jelentkezz július 3-ig, és ha te vagy a szerencsés, akkor „amerikai módra” vásárlással ünnepelheted az idei július 4-ét! Katt a továbbra!

Nyerd meg Te a 20 000 Ft-os Nike vásárlási utalványt!

Nyerd meg Te a 20 000 Ft-os Nike vásárlási utalványt!

Először is lássunk két, itthon is kapható Nike cuccot, melyek a csillagos-sávos lobogó színeit viselik magukon, akár ezekre is költheted a 20 000 forint értékű utalványt, ha te nyersz 🙂

Amikor tavaly télen megjelent, a mi szívünket is megdobogtatta az Air Max Lunar90-es változata, mert úgy frissítették fel új technológiával, hogy közben megtartották az eredeti Air Max 90-es vonalait. A legújabb Nike Air Max Lunar90-es is megtartotta az elődök kellemes küllemét, sőt, a színváltozat amerikai nemzeti színekben pompázó felsőrészén nem találni varrásokat, a sok hálós panel jobb szellőzést biztosít a kényelmesebb viselet érdekében. A cipőt Ti is megtalálhatjátok a Nike Westend, Árkád és Mammut üzleteiben.

Nike Függetlenség napi nyereményjáték

Nike Air Max Lunar90 – Katt a további képekért!

Nike Függetlenség napi nyereményjáték

Sarok

Nike Függetlenség napi nyereményjáték

Zoom

Egy kis függetlenség napi történelem

A függetlenség napja (Independence Day) vagy egyszerűen július negyedike (Fourth of July) az Amerikai Egyesült Államok egyik legfontosabb ünnepe. Az amerikaiak ezen a napon ünneplik a Függetlenségi Nyilatkozat 1776-os kihirdetését, melyben országuk kinyilvánította függetlenségét Nagy-Britanniától. Új-Anglia már 1775 áprilisa óta harcban állt a britekkel, de hosszas vita után, 1776 július 4-én, nem sokkal 11 óra után 12 gyarmat küldöttei megszavazták, s nyomdába küldték a végleges, ám ekkor még aláíratlan Függetlenségi Nyilatkozatot. Ez volt az első nap, amikor Philadelphia lakosai hivatalosan értesülhettek a kontinentális kongresszustól elnyert függetlenség tényéről, szemben az utcán keringő holmi titkos szavazásokról szóló pletykákkal.

Függetlenség napja ide vagy oda, azért a világ legnagyobb sportszervállalata sem felejtheti el hogy a világ egyik legnagyobb sporteseménye zajlik épp Brazíliában, melynek apropóján összekötötték a kellemeset a hasznossal, nemzeti női training nadrággal hivatottak szurkolni az amerikai válogatottnak. Ez a nadrág amellett hogy szinte vibrál a piros kék és fehér színek kombinációjától, természetesen megkapta a legújabb Dri-Fit technológiát, mely amellett hogy kiváló szellőzést biztosít, magas ellenállást tanúsít a nem kívánt nedvességgel szemben is.

Nike Függetlenség napi nyereményjáték

Nike Pro US Print Tights – Kattintsatok a szériatársakért!

Nemzeti színekben

Nemzeti színekben

ÍGY VEHETSZ RÉSZT A FÜGGETLENSÉG NAPI JÁTÉKBAN:

1) Lájkold a sneakerbox.hu Facebook oldalát!

2) Lájkold a Nike Mammut Facebook oldalát!

3) A játékba jelentkezés befejeződött.

A jelentkezési időszak: 2014. június 29 – július 3. 18:00. A nyertest július 3-án, a jelentkezésnél feltett kvízkérdésre helyesen válaszolok között, a regisztráció lezárását követően sorsoljuk ki, és még aznap értesítjük a regisztrációnál megadott e-mail címen és telefonszámon.

A nyereményt, bruttó 20 000 Ft értékű vásárlási utalványt a július 4-én lehet átvenni a Nike Budapest Westend Store-ban, felhasználható a Nike Westend, Árkád és Mammut üzletekben az utalványon szereplő határidőig. Kérjük, hogy csak akkor jelentkezz, ha biztosan meg tudod oldani július 4-én a nyeremény átvételét!

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS EGYÉB TUDNIVALÓK:

Egy személy csak egyszer jelentkezhet a játékba. A többszöri jelentkezéseket sorsolás előtt töröljük! A jelentkezés feltétele a megadott Facebook oldalak lájkolása, ezt ellenőrizük.  A nyertes mellé három tartaléknyertest is sorsolunk, akik sorrendben akkor válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha az előttük lévő(ke)t nem érjük el a regisztrációnál megadott e-mail címen és telefonszámon a július 4-én 12:00-ig, vagy kiderül, hogy nem teljesítették a fenti jelentkezési feltételeket. Megadott adataidat bizalmasan kezeljük, nem adjuk át másoknak, és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • ecommerce szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, awesome weblog structure! How long have you ever been running a blog for? you make running a blog look easy. The whole glance of your website is excellent, let alone the content! You can see similar: sklep and here ecommerce
  • Bognár Csaba szerint:

    Nagyon szuper a Nike márka.

×