#First deszkás pályaavató buli június 6. Görzenál

A Görziben sokunk nyomult már 10 évvel ezelőtt is és az utóbbi években nem éppen a legjobb állapotok uralkodtak a parkban. A napokban azonban nekiláttak a placc felújításának Jassek Balázs vezényletével. A tervek szerint a pálya szuperprémium rétegelt lemez borítást kap, korlátok, szintek, transferek és ívek kerülnek be. Azt hiszem mindannyian összetesszük majd a kezünket, ha mindez megvalósul! A projektet a Vodafone segíti és egy nagyszabású megnyitóval köszönjük majd az új pályát június 6-án. Az eseményen lesznek vetítések is, a kisfilmeket az elmúlt hónapokban forgatták Budapest legszebb helyein olyan technikát alkalmazva, mely a hírek szerint először került deszkás filmbe. A folytatásban csekkoljátok a részletes programot, illetve csatlakozzatok az eventhez Facebook-on.

Forradalom a Görzenálban

Forradalom a Görzenálban

Program:
18:00 – Kapunyitás, pályaavatás, DJ warm-up set
19:00 – Deszkás trükkverseny
21:30 – Filmvetítés

Étellel, itallal, DJ-vel várnak mindenkit az eseményen, mely ingyenes, de csak regisztrált vendégek vehetnek részt, a regisztrációs felület hamarosan elérhető lesz!

 

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×