Nyerj jegyet a Final Festivalra!

Nyerj jegyet a 2014. május 8. és 10. között megrendezett, az első Final Festivalra, ahol hip-hop, tört és négynegyed ütemekkel, búcsúztathatod a Budapest Parkban az érettségit vagy a zh-időszakot 🙂 Fellép a Pendulum, a Crookers, Stanton Warriors vagy Thomas Newson. Jelentkezz és legyél azon két arc egyike, aki két napijegyet nyer! Tovább!

Final Festival 2014 lineup

Final Festival 2014 lineup

A jelentkezés pofonegyszerű:

1) Ha még nem tetted, lájkold a sneakerbox.hu Facebook oldalát!

2) Ha még nem tetted, nyomj egy ‘Ott leszek’-et a Final Festival eseményre a Facebookon!

3) A jelentkezési időszak május 7. 19 órakor véget ért, a nyerteseket kisorsoltuk és kiértesítettük.

TUDNIVALÓK

Jelentkezni 2014. május 3-tól május 7. 19 óráig lehet. Sorsolás május 7-én este, a nyerteseket még aznap értesítjük a regisztáriciónál megadott telefonszámon és email címen!

Két nyertes fejenként kettő, csütörtöktől szombatig bármelyik napra szóló napijegyet nyer az idei budapesti Final Festivalra. A kisorsolt nyertesek vagy két napot bulizhatnak, vagy ugyanazon estére is beválthatják mind a kettőt és hozhatják barátjukat/barátnőjüket 🙂

A nyertesek mellé három tartaléknyertest is kisorsolunk, akik (kihúzási sorrendben) akkor válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha a sorban előttük lévő(k) valamilyen oknál fogva nem felel(nek) meg az előzetesen közölt feltételeknek, vagy nem sikerül elérni őket a kiértesítés napján telefonon vagy e-mailben!

Megadott adataidat bizalmasan kezeljük, és a jövőben a sneakerbox.hu hírlevél küldésére használjuk fel. Erről bármikor leiratkozhatsz, mi nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • gergő szerint:

    Nyerteseink már vissza is jeleztek, gratulálunk Bihari Ádámnak és Cservenák Annának! Jó bulizást nektek!

  • gergő szerint:

    Kisorsoltuk és kiértesítettük a nyerteseket a regisztrációnál megadott elérhetőségeken. Ők a szabályok értelmében akkor jogosultak a nyereményre, ha még a mai, szerdai napon visszajeleznek!

×