Tavaszi VANS szemle a STÉG-ből

Végre tavasz és végre friss Vans szállítmány. A STÉG idén kitesz magáért, hogy hozzájuk menjünk, ha valamelyik Vans modellt néztük ki magunknak a naposabb időkre. Széles választék, új színek és merészebb változatok is várnak minket náluk. Fesztivál, gurulgatás, meló, vagy éppen party szett alapelem, egy Vansre mindig jó érzés ránézni, pláne viselni. Ebben a szemlénkben igyekszünk azokat a modelleket összeszedni nektek, melyekkel kevésbé találkozhattatok és nem unott mosolyt, hanem tág pupillákat és lélegzet visszafojtott izgalmat okoznak, a végén KELL sóhajjal. Csapjunk is bele!

Legalább ennyire izgalmas színek és formák a folytatásban

Legalább ennyire izgalmas színek és formák a folytatásban

A szavannák mélyén lapul minden macskák legszebbike a leopárd, aki néha egy-egy jobban, vagy éppen kevésbé jól sikerült ruhadarabhoz is kölcsönzi mintázatát. Tudtátok, hogy a Jégkorszak végén egész Európában honosak voltak? Idén tavasszal viszont az Era modell leopárd/fekete változata a STÉG polcain várja áldozatait. Szép animal print betétek a klasszikus forma kettőse biztos befutó a lányoknál.

Cicás Vans Era 2Tone

Cicás Vans Era 2Tone

Folytassuk a sort a női modellekkel, méghozzá Authentic fronton. A koptatott slim változatból két szín is érkezett korall és menta színekben. A cipők különlegessége a mega hippi felsőrész mellett, hogy a talpak is megkapták ezeket a színeket. Az oldalsó talp rész a jellegzetes vulkanizált fehér gumiborítással rendelkezik.

Vans Authentic modellek a STÉG-ből

Vans Authentic modellek a STÉG-ből

Áttérve a fiú modellekre a Vans Era Pro változata igazi bad ass darab azoknak, akik egy bőrdzsekiben adják leginkább a gurulást és a napszemüveg kötelező eleme a szettüknek. A felső rész megjelenésén nagyon sokat dobnak a perforált szellőzőlyukak, melyek nyáron funkcionálisan is segítik lábunk hűtését. A csuka ULTRACUSH talpbetétet kapott, mely a gél részekkel puha, kényelmes járást biztosít és persze, ha valaki ne adj isten deszkázna benne, akkor az érkezéseknél segíti az ütődés csillapítást;)

Vans Team Skate üdvöskéje dohány színváltozatban

Vans Team Skate üdvöskéje dohány színváltozatban

A következő modellről az elmúlt években egyre több szó esik, de még nem nőtte be magát annyira  a köztudatba, mint az előbbi sziluettek. A Vans Atwoodból két új szín is érkezett a STÉG polcaira. A Lite modell fekete változata szép és tudom, hogy sokan ezért a letisztultságért vannak oda, azonban én most a gumitalpú szürke felsőrésszel készülő változatot emelném ki. A modell különleges hatású szövet felsőrésszel rendelkezik, ami a dohány Era Prohoz hasonlóan elegáns hatást ad a csukának. A gumi szín legnagyobb fájdalmamra, csak kevés itthon is forgalmazott Vans modellen köszön vissza, itt még ezzel is ráerősítenek az alkalmi megjelenésre. Tudom sokaknál nem szempont, de vagyunk úgy egy páran, akiknek melóba a sportos vonal ilyen modelljei még beférnek, így nagy pacsi a tervezőknek és persze a STÉG-nek, hogy hozzák.

Vans Atwood gumi talppal

Vans Atwood gumi talppal

Utolsónak hagytam azt a modellt, mely szerintem visszanyúl azokhoz a gyökerekhez, melyek sokunknál megalapozták a Vans, mint márka szeretetét. Először is kezdjük egy névvel: Geoff Rowley. A 2012-es pro modellje egy lightos cruizer csuka volt, a tavalyi és az idei változat viszont ízig-vérig technikai cipő. Ollie pad, tripla varrások,  a nyelvtető és a bokagallér pereme is extra varrásokat kapott, hogy a főbb részeket kiemeljem. A vulc talp felé itt is, csakúgy, mint az Era Pro esetében ULTRACUSH betét került. És jöjjön a cseresznye a tejszínhab tetejére! Az utánozhatatlan Vans hullám logó a cipő oldalán. Ja és még egy előny a Rowley kapcsán: a széles  lábfejűek is jól fogják érezni magukat benne, mivel a cipő profilja nekik kedvez. A modell két féle színben kapható, melyek a fekete/fehér és a szürke/fehér (az utóbbi változat a tópszín fantázianevet kapta, aki megmondja nekünk, mit takar ez a kifejezés, az előtt virtuálisan fejet hajtunk!:). A világosabb színváltozat különlegessége, hogy egy Motörhead kollab csuka, így a banda ismertető jegyei is felkerültek rá.

Tópszínben pompázó Vans Rowley pro

Tópszínben pompázó Vans Rowley pro

A fentiek mellett további Sk8-Hi, Old Skool, Era 59 és egyéb Vans modellek várnak titeket a STÉG budapesti üzletében, a Villányi út 36. szám alatt. Érdemes benéznetek körbe szaglászni, mert hamar kipörögnek a modellek, de igazi core shophoz mérten utánrendeléssel még talán így is pályázhattok a kiszemelt modellre, ha szépen kéritek őket!

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×