Skullcandy RealTree kollekció szemle és fotózás

A Skullcandyt jól ismerjük bomba füleseiről, a RealTree név azonban ismeretlenül csenghet sokaknak. A brand fő profilja az álcázás és ebben a világ legjobbjai közé tartozik! Textil camo minták akár ipari méretekben is, változatos grafikákkal, vagy éppen eredeti fotókból, mely világszerte vadászok és katonák kedvenc viselete. A Skullcandy idén télen a RealTreenek köszönhetően szintén camouflageba öltözik és ahogy azt a fotókon is látni fogjátok omega jól áll a Crusher, Hesh, Uprock és Ink’d füleseknek a terepminta. A headphones.hu jóvoltából lehetőségünk volt tesztelni a friss modelleket, így a terepszemle keretein belül egy fotózásra is elvittük a modelleket, ahol csatamezőhöz illő környezetben pózolhattak. A folytatásban következzenek talán eddigi legjobb Skullcandy fotóink és a 3 fejhallgató és uno fülhallgató szépen sorban bemutatkozva.

Így rejtőzködnek a nagyok

Így rejtőzködnek a nagyok

A fülesek együtt brutálisan jól mutatnak és ha alaposan szemügyre vesszük őket mindegyiknek megvannak az egyedi jegyei is. Az Uprock-ból már egy jó ideje lehet kapni a camo változatot, azonban a RealTree Uprock modell fotó realisztikus mintázatával különlegesebb hatást ad. A csomózódás mentes szürke kábelre fehér pöttyös minta került, a pánton pedig feltűnik az agancsos RealTree logó is. Nem csak az Uprock, hanem a többi változat pasztel árnyalatait és terepmintáját a mikrofonok narancs színével dobták fel a bomber dzsekik belső bélését idézve számomra.

Töltény ágyon és trófeán is mutatós az Uprock

Töltény ágyon és trófeán is mutatós az Uprock

A Hesh 2-ből korábban már volt szerencsénk tesztelni a Rasta színváltozatot,  mely otthonra és utcára is nyerő választás, mivel igen jól szűri a zajokat. Erről a modellről egy dolgot hiányoltunk, méghozzá  a hangszóró fedők grafikáját jelen modellnél. A nagy szürke felületet fel lehetett volna még dobni, bár a fejpánt grafikája sok mindenért kárpótolt minket. A Hesh 2 RealTree változatáshoz különleges hordtáska is jár, ki nem találnátok milyen nyomással? A masszív fejhallgató belső részére is stílusosan felkerültek a logók, illetve ennél a modellnél már cserélhető a kábel is a hosszú élettartam jegyében.

A fejpánt és a hordtáska tökéletes harmóniája

A fejpánt és a hordtáska tökéletes harmóniája

Az Ink””d 2,mivel könnyed viselet és igen ragaszkodó fülhallgató sokan használják sportoláshoz is, én például előszeretettel szoktam benne futni és deszkázni is jó választás. Kétféle méretű gumis füldugót is kapunk hozzá, így az ideális méretet is könnyen be tudjuk lőni magunknak, hogy kényelmes legyen a viselése, de ne essen ki a fülünkből közben. A csomózódásmentes kábelek végén a finoman mintázott dugók, egyiken a koponya, a másikon pedig az agancs logó virítanak. Itt közelebbről is szemügyre vehetitek, a narancs Mic1 mikrofont, mely megegyezik a Hesh kettes vevőjével.

Nagy lógós az Ink''''d 2

Nagy lógós az Ink””d 2

Elérkeztünk a sorban a 4. egyben utolsó modellhez a szériából, mely kicsit kakukktojás a kollekcióban. Az előző három modellel már korábban is találkozhattatok írásainkban, azonban az utolsó most debütál online hasábjainkon. A Crusher az idei tél újdonsága, mely a méltán népszerű Skullcrusher utódja. De még milyen utód! Első pillanattól fogva le voltunk nyűgözve a fejhallgató kidolgozottságán és a design részletein. Ezután következett azonban az igazi sokkolódás. A Skullcrusher erősített basszusait ismertük, azonban, amit itt megléptek a Supreme Sound mérnökei új dimenzióba emeli a mély hangzás megélését. A Crusher külön szabályzóval van ellátva, melyen a basszus rásegítés fokát állíthatjuk be A füles egyelőre fekete, fehér és piros színben kapható itthon, az új színek pedig folyamatosan fognak érkezni hozzánk is, nem csak a nagy piacokra. Hamarosan úgy vélem egy bővebb tesztben is bemutatjuk Nektek az új modellt.

Skullcandy realtree Crusher fejhallgató

Rögtön barátságot kötöttünk a Crusherrel

A füleseket megtaláljátok a Skullcandy hazai webshopjában, ahol a frissen kapható modellek is folyamatosan frissülnek. A Skullcandy facebook oldalán videók és friss infók a szponzorált csapatról várnak titeket a füleses híreken kívül. Emellett minket is kövessetek figyelmesen, mivel az elkövetkező hetekben újabb Skullcandy nyereményjátékkal is várunk majd titeket, de hogy melyik modellel az maradjon egyenlőre titok!

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×