Komono Winston széria

A KOMONO téli kollekcióját nem rég mutattuk be nektek és most megérkezett a belga design órák karácsonyi üdvöskéje a Winston személyében. A 41mm átmérőjű modell ideális választás a kisebb csuklójúaknak is, mivel az ő karjukon is férfiasan mutat. A letisztult modell különlegessége a szíjakban rejlik, melyek finoman kidolgozott bőrből készülnek és harmonizálnak az órák hátlapjával. A Winston három atmoszférás nyomásig vízálló és japán szerkezet hajtja just to know what time it is! A friss modellt megtaláljátok a KOMONO hazai webshopjában.

[caption id="attachment_29759" align="aligncenter" width="620"]Winston blue cognac színváltozatban Winston blue cognac színváltozatban[/caption] [caption id="attachment_29760" align="aligncenter" width="620"]Winston brogue walnut színváltozatban Winston brogue walnut színváltozatban[/caption]   [caption id="attachment_29761" align="aligncenter" width="620"]Winston Brogue Macchiato színváltozatban Winston Brogue Macchiato színváltozatban[/caption]
]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.
×