Szigeti Viktor mini interjú és SneakerCheck a Fridgeről

A Fridge bécsi állomásáról nemrég olvashattatok beszámolót nálunk. Most itt az újabb rider mini interjú, méghozzá az egyetlen hazai sznóbis indulóval. Szigit a race office előtt kaptuk el a selejtezők után. A folytatásban megtudhatjátok, hogyan sikerült neki a verseny, milyen cuccokban nyomat idén és persze, hogy merre lesz a következő megmérettetés, melyen részt vesz.

[caption id="attachment_29404" align="aligncenter" width="620"]Szigi és a Nike Janoski a Fridge rámpa árnyékában Szigi és a Nike Janoski a Fridge rámpa árnyékában[/caption]

SB: Hogyan sikerült a selejtező?

Szigi: Mondhatjuk, hogy viszonylag jól sikerült, bár a részemről nemJ de attól függetlenül jó volt, az ugró nagyon jó itt. Az első heat viszonylag korán ment, 1 óra magasságában, én a második heatben voltam, ami pedig fél 5-kor tudott elkezdődni egy jóval erősebb mezőnnyel. Front 900 tail grabet ugrottam mindkétszer, az elsőnél elestem rendesen, a másodiknál beleálltam és utána estem el, de mindenképpen örülök neki.

SB: Mik a tervek még 2013-ra?

Szigi: A következő versenyem Amerikában lesz, egy slope style világkupa december 21-22-én Colorádóban, utána meg meglátjuk, hogyan tovább.

Dropra készen a bécsi rámpa tetején, fotó:4BRO

Dropra készen a bécsi rámpa tetején, fotó:4BRO

SB: Most milyen setuppal csúszol?

Szigi: Board fronton Signal Park 152-es camber változattal, bakancs pedig Nike LunarEndor.

SB: Mi a véleményed a többi Nike modellről?

Szigi: Tavaly csúsztam egy Zoom Ites modellel, ami majdnem ugyanez, mint a LunarEndor. Még a Kaiju-t használtam mellette, ami eléggé bejött, de sajnos nagyon gyorsan tönkrement. Most a LunarEndorral nagyon meg vagyok elégedve, ez a legkeményebb bakancsuk, ami a bokám tartása miatt fontos. Nagyon kényelmes, így szeretem ezt a cipőt.

SB: Nemrég egy Capita Thunderstick modellt is teszteltél a Procross repertoárjából. Mi volt az összbenyomásod?

Szigi: Személy szerint a legnagyobb erőssége a camber profil, erre még rájön, hogy jól mozog a parkban. Tudsz vele szöktetni és a jibline elemeit is ki tudod vele használni. A Thunderstick mindenképpen egy All Mountain snowboard, jó parkozni, a pályán csúszkálni és ha a pályán kívül is kutakodnál, ott is meg fogja állni a helyét.

SB: Köszi az interjút Szigi és hajrá a Világkupán!;)

Szigi: Pacsi nektek!

Zárásként és motivációként jöjjön Szigi legfrissebb videó editje:

]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.
×