Sneaker Sculptures by Jason Ruff

Sokszor nem az anyag számít, hanem a forma, máskor pedig pont fordítva. Egy animal print ruhán, cipőn egyaránt lázba hoz, ugyanúgy az élesebb formák is, csak, hogy saját példát hozzak. Persze ne feledkezzünk meg a funkcióról sem! Mégis vannak olyan esetek, amikor még ez is háttérbe szorul egy művészi huszárvágás, vagy az alkotónk elrugaszkodott víziója miatt. Jason Ruff gyermekkorának két meghatározó élményét ötvözte szobraiban, ugyanis különböző kartonokból készítette el kedvenc retro sneakereinek mását. Cigis dobozok, társasjáték borítók és hasonló emlékek adják az alkotások alapját. A végeredmény Nike Dunk és Air Jordan barátaink rajzfilmszerű leképzése élénk színeikkel és jellegzetes formáikkal és, ahogy a művész mondja „alkotásaim a saját történetem és világom”

[caption id="attachment_28677" align="aligncenter" width="620"]Klasszikusok papírbőrben Klasszikusok papírbőrben[/caption] [caption id="attachment_28678" align="aligncenter" width="620"]főleg a Nike modellek foglalkoztatták Jason Ruff barátunkat főleg a Nike modellek foglalkoztatták Jason Ruff barátunkat[/caption] [caption id="attachment_28679" align="aligncenter" width="620"]főleg a Nike modellek foglalkoztatták Jason Ruff barátunkat főleg a Nike modellek foglalkoztatták Jason Ruff barátunkat[/caption] [caption id="attachment_28680" align="aligncenter" width="620"]főleg a Nike modellek foglalkoztatták Jason Ruff barátunkat főleg a Nike modellek foglalkoztatták Jason Ruff barátunkat[/caption]]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×