Hollister márkaajánló

Budapesten is egyre többet látni az amerikai lifestyle brand jellegzetes sirályos logóját, amely vízparti madár lévén egyértelműen a SoCal surf and beach életérzést igyekszik felidézni bennünk, Dél-Kalifornia partjaira jellemző szörfös-strandos-bulizós laza életstílussal a középpontban. A márka az Abercrombie & Fitch vállalat részeként 2000-ben alakult, melyhez ezen kívül a Gilly Hicks fehérnemű vonal és az Abercrombie Kids tartozik hozzá. Azóta világszerte közel 600 üzlettel várja a vásárlókat, jellegzetesen mindenhol egységes, beach house jellegű üzleteivel. A stílusos boltokban, ahol mindamellett hogy sejtelmesen gyenge a világítás, hangosan szól az aktuális Hollister-playlist és a légkondiba is a HCo. parfüm van belekeverve; melegítőkel, utcai ruhákkal, mindenféle kiegészítőkkel, strandfelszereléssel és testápolási termékekkel találkozhatunk. A folytatásban ismerjétek meg bővebben a Hollistert!

[caption id="attachment_27743" align="aligncenter" width="620"]Letisztult beach style a Hollistertől Letisztult beach style a Hollistertől[/caption]

Az utcai ruháik Dudes and Bettys néven futnak fiúk és lányok részére, színes és virágmintás pólók és kockás ingek ezreivel, melyeket különböző fazonú (az aktuális trendnek megfelelő) szűk farmerrel vagy jeggingsel (jeans-leggings keverék lányoknak) kombinálhatunk az időjárásnak és napszaknak megfelelően. Ezen kívül fürdőruhákat, lányoknak pedig sokféle fehér és csipkés ruhát találhatunk, hogy létrehozhassuk a tökéletes beach look-ot (szettet a strandra). Személyes kedvenceim a HCo. melegítők, ugyanis sok helyen kerestem már, de máshol eddig nem találtam olyan tartósan, rendszeres mosás után is álompuha pulcsikat és melegítőgatyákat mint az A&F és Hollister üzletekben. Összességében jó minőségű anyagokkal dolgoznak, melyek felhasználásánál odafigyelnek az apró részletekre és a tökéletes szabásra, ami mindenkinek jól áll. Jellegzetes amerikai márka és stílus, annak ellenére, hogy rengeteg helyen megtalálható. Éppen ezért bátran ajánlom, főleg a pulcsikat, mert iszonyat kényelmesek és tökéletesek mindenféle utcai sporthoz is!

Laza beach boy szett

Laza beach boy szett

Hollister fiúknak

Hollister fiúknak

Farmer és fürdőruci kombója

Farmer és fürdőruci kombója

Hollister csaj szett

Hollister csaj szett

]]>

fanni

2013-óta segítem a sneakerbox-ot női vonalon, hogy a lányok se maradjanak ki a buliból és, hogy mindenki megszeresse a futást ;)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×