Skullcandy Trinidad James Mix Master

A Skullcandy csapat kedvenc DJ-je nem más, mint a Beastie Boys bakelit nagymestere Mix Master Mike. A brand ezért külön modellt is készített a DMC veterán tripla M-nek, mely, mint sokan tudjátok a Mix Master nevet kapta. Azt azonban nem biztos, hogy hallottátok, hogy ebből a felső kategóriás modellből is készülnek egyedi custom darabok. Itt van példának okáért a trinidadi születésű repper Trinidad James egyedi fejhallgatója. Ahogy a képen láthatjátok J barátunk a jóféle csukákat sem veti meg. Az egyediség és a tuning persze mindenki egyedi fegyvere lehet, ki ne tagelt volna már össze egy fehér cipőt, vagy a hátizsákját. Ami viszont mindenképpen ajánlott, hogy a nagy átalakítás előtt jól gondoljátok meg mi fog felkerülni a kiszemelt „vászonra”, mert utána már csak a hígító és az olló segít sok esetben. Visszatérve a fejhallgatóhoz, Skullcandy hazai palettájáról már nem egy modellt volt alkalmunk tesztelni jó tapasztalatokat gyűjtve. Most úgy néz ki, hogy felkerül a fejünkre a Skullcandy másik nagyájúra az Aviátor és az elkövetkező hetekben őt fogjuk nyüstölni. Hamarosan pedig beszámoló és teszt a Skullcandy vadászpilótájával. A folytatásban pedig lessetek meg egy klippet trinidadi barátunktól aaaaigh!

[caption id="attachment_27218" align="aligncenter" width="480"]Trinidad James nem viccel Trinidad James nem viccel[/caption]

]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×