Vans x Liberty Era és Authentic kollekció

A történelmi múlttal (és számos korábbi sneakerbox cikkel) rendelkező, londoni székhelyű Liberty Art Fabrics ismét valami újjal rukkolt elő erre a nyárra, egy különleges kollab formájában. Ugyanis ezúttal nem Nike cipőkre terveztek izgalmas printeket, hanem a Vans két jól ismert modelljét; az Erát és az Authentic-et teremtették újra ezekkel a gyönyörű mintákkal. A Liberty hat különböző virágos mintával tette ellenállhatatlanná ezeket a Vanseket, melyek mindenképpen felhívják magukra (és viselőikre) a figyelmet élénk színeikkel. Bevállalós lányoknak mindenképpen ezeket ajánlanám (srácoknak csak mértékkel…), ezekkel ki lehet tűnni az hétköznapi fekete/fehér/piros Vansek gyorsan szaporodó tömegéből!

[caption id="attachment_27006" align="alignnone" width="620"]Ízelítő a Vans x Liberty Era & Authentic cipőkből Ízelítő a Vans x Liberty Era & Authentic cipőkből[/caption]]]>

fanni

2013-óta segítem a sneakerbox-ot női vonalon, hogy a lányok se maradjanak ki a buliból és, hogy mindenki megszeresse a futást ;)
×